,,Era singurul sacou pe care îl aveam”. Radu Pietreanu, dezvăluiri senzaționale, dinainte să devină celebru

,,Era singurul sacou pe care îl aveam”. Radu Pietreanu, dezvăluiri senzaționale, dinainte să devină celebru
,,Era singurul sacou pe care îl aveam”. Radu Pietreanu, dezvăluiri senzaționale, dinainte să devină celebru

Radu Pietreanu a abordat mai multe subiecte în cadrul emisiunii ,,ZigZag” moderată de George Tănase, unde a fost pus în fața unei provocări senzaționale. Actorului i s-a arătat o fotografie cu el din anii 90, iar el și-a amintit foarte rapid toate detaliile din seara respectivă.

Radu Pietreanu este unul dintre cei mai apreciați actori și este celebru în toată România. De foarte multe ori a reușit să ajungă la inimile publicului, iar cei care îl urmăresc l-au admirat de la începutul carierei sale.

Radu Pietreanu, dezvăluiri senzaționale, dinainte să devină celebru

În cadrul emisiunii ,,ZigZag”, moderată de George Tănase, actorul a vorbit despre relația pe care o are cu Cătălin Moroșanu, dar și despre loviturile pe care le-a primit de la Moartea din Carpați.

Cătălin Moroșanu și Radu Pietreanu au în spate foarte mulți ani de prietenie, deoarece el l-a antrenat și el a fost cel care i-a dat numele Moartea din Carpați. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mult timp, iar de atunci îi leagă o reală relație de prietenie.

Actorul este prezent foarte des la meciurile lui Cătălin Moroșanu și nu ezită să fie alături de bunul său prieten.

Radu Pietreanu
Radu Pietreanu, în cadrul emisiunii ,,ZigZag” cu George Tănase[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum arăta actorul Radu Pietreanu în tinerețe

Lui Radu Pietreanu i s-a arătat o fotografie din anul 1996, despre care George Tănase credea că este cea mai veche imagine cu el din mediu online. Actorul și-a adus aminte când a fost făcută și a menționat că își aduce aminte foarte multe lucruri legate de acea perioadă.

"E din 1996. Nu e cea mai veche poză de pe online, cea mai veche e de când eram eu mic, dar nu mă recunoaște nimeni.(...) Cred că la Eforie Sud, prin 1996. Era singurul sacou pe care îl aveam și îl purtam peste tot, putea să fie de oriunde. Eram în spectacolul Vampirii în izmene și de aceea e de la brâu în sus poza", a

povestit Radu Pietreanu, la ZigZag cu George Tănase.

Radu Pietreanu i-a pus porecla Moartea din Carpați lui Cătălin Moroșanu 

Radu Pietreanu i-a pus porecla ,,Moartea din Carpați” lui Cătălin Moroșanu, iar el a ales să o păstreze și de atunci așa a rămas.

"Eu i-am pus porecla Moartea din Carpați și el mie Foamea din Cărbunești. Când se întâlneau Moartea cu Foamea îți dai seama ce scântei ieșeau? Ne antrenam împreună până a început să prindă greutate și forță în pumni.

Eu lucram cu Edi Irimia la Local Kombat și făceam înscrierile pentru Local Kombat. Sportivii veneau la rând, spuneam ce sport au făcut, de unde sunt și câte kilograme au, ce vor să facă. Când îl văd pe asta: 80 de kilograme, urât, roșcovan. Îl întreb de unde e și îmi zice din Iași, deja mi s-a părut simpatic", a dezvăluit celebrul actor în emisiunea lui George Tănase.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Actorul a mai menționat despre Cătălin Moroșanu că odată i-a spart sternul, el îl învăța să dea directa și a uitat să închidă coatele.

"Odată mi-a spart sternul. Eu îl învățam să dea directa și am uitat să închid coatele și a fost gata. Timp de 9 zile nu am mai făcut nimic. Odată l-am învățat cum să dea cu picioarele și am uitat să blochez. Mi-a amorțit imediat capul. L-am întrebat dacă îmi curge sânge a zis că nu și a vrut să continuăm", a mai povestit el.

Radu Pietreanu, în cadrul emisiunii ,,ZigZag” cu George Tănase
Radu Pietreanu, în cadrul emisiunii ,,ZigZag” cu George Tănase[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cătălin Moroșanu a pierdut un milion de dolari. „Oricum sunt obișnuit cu bani puțini”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies