Rulourile de bacon cu carne tocată reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de rulouri de bacon cu carne tocată, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru rulourile de bacon cu carne tocată, preparate exact pe gustul vostru.
Citeste si: Ai invitați la masă? 3 idei speciale de meniuri
Rețetă de rulouri de bacon cu carne tocată
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de rulouri de bacon cu carne tocată , absolut delicioase, prezentată la Wild cooking, Kanal D.
Ingrediente – rulouri de bacon cu carne tocată
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: un mușchiuleț de vită, un mușchiuleț de porc, bacon, o ceapă mare, o legătură de pătrunjel, un andrei capia, boia de ardei, o bucată de cheddar, sare grunjoasă, piper și
Mod de preparare - rulouri de bacon cu carne tocată
Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de vită (bogată în aminoacizi) și carne de porc (bogată în proteine, grăsimi, fier și zinc), oferă organismului nostru necesarul zilnic de care are nevoie, pentru a-și menține un stil de viață sănătos. Există nenumărate moduri în care puteți prepara și combina carnea de vită cu cea de porc, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, rulouri de bacon
cu carne tocată. Această rețetă se poate prepara chiar și pe grătar, în aer liber.Citeste si: Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Tot ce trebuie să facem este să începem prin a pregăti carnea pentru deliciosul nostru preparat de rulouri de bacon cu carne tocată.
Așadar, luăm atât mușchiulețul de vită, cât și pe cel de porc și le feliem pe rând, cât mai lungi și subțiri cu putință. Apoi le vom amesteca și le vom mărunți cu un cuțit special de carne, pentru a ne asigura că este mărunțită așa cum trebuie. Conținutul se pune într-un vas de dimensiuni mari.Apoi următorul pas este să trecem la pregătirea legumelor. Prin urmare, începem prin a tăia mărunt, o legătură de pătrunjel.
Citeste si: Cu ce se mănâncă tortellini. Care este cea mai savuroasă combinație de tortellini
Nu uităm să și asezonăm cum se cuvinte, întreaga compoziție.
Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi
Acum vom lua jumătate din cantitatea pe care o avem de feliuțe de bacon și o vom așeza pe o zonă plată, pe rând, pentru a face cele două mari rulouri. După ce le-am așezat, vom adăuga peste acestea, jumătate din compoziția pe care am pregătit-o anterior, pe care o vom presa astfel încât să se întindă pe toate feliile de bacon. Apoi luăm bucata de cheddar, iar din aceasta tăiem patru bucăți potrivite, pe care le punem într-o parte a ruloului și începem să-l rulăm. Același lucru se va realiza și pentru cel de al doilea rulou.
Citeste si: Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”
Imediat ce am terminat de pregătit ambele rulouri, le vom așeza pe grătar. Nu uitați să le mai întoarceți din când, în când, pentru a vă asigura că se vor face pe toate părțile, exact așa cum trebuie. În momentul în care rulourile sunt gata, le putem lua de pe grătar și tăia.
Citeste si: Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci
Rulourile de bacon cu carne tocată sunt gata și se pot servi calde, alături de murături. Poftă bună!
Citeste si: Rețetă delicioasă de gulaș unguresc