Ce a făcut Alex Zănoagă, după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu. Fostul partener al Siminei Loica a decis să plece

Ce a făcut Alex Zănoagă după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu.
Ce a făcut Alex Zănoagă după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu.

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă au avut o luptă destul de dură, în gala RXF MMA, după luni bune în care au fost într-un conflict continuu din cauza Siminei Loica. După ce a fost înfrânt, fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a decis să plece.

Alex Bobicioiu a fost cel care a câștigat bătălia la puncte, iar Simina Loica s-a bucurat nespus și a aplaudat în picioare decizia pe care arbitrul a luat-o. La puțin timp, după ce au ieșit din ring, Alex Zănoagă a acuzat probleme de respirație și a fost dus în ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale.

Citeste si: Cum au fost surprinși Simina Loica și Alex Bobicioiu, după despărțire

Unde a plecat Alex Zănoagă, după ce a fost învins de partenerul fostei sale iubite

Alex Zănoagă a fost total nemulțumit de rezultatul luptei din cușcă, iar în urma acestui eveniment, fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a luat o decizie radicală și a decis să plece departe.

El a decis să plece în Anglia, acolo unde lucrează și părinții lui, deoarece a simțit să aibă parte de liniște și pace și să fie alături de familia lui, conform Wowbiz.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 Alex Bobicioiu
Alex Bobicioiu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Duel între Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu. Ce schimb de replici au avut

Mesajul transmis de Alex Zănoagă, după ce a pierdut bătălia cu Bobicioiu

Alex Zănoagă este de părere că nu trebuia să piardă această luptă și că a fost furat la puncte. Fostul partener al Siminei Loica consideră că cei care au jurizat nu au fost corecți față de el, având în vedere lupta cu Alexandru Bobicioiu.

Cu toate astea, el nu ar spune nu, dacă ar fi vorba să își ia revanșa. Fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a declarat că adversarul său a câștigat, pentru că era el prea pariat și că este mândru că a reușit să ducă la bun sfârșit meciul.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

"Toată lumea mi-a spus că aș fi meritat să câștig. Și eu am fost surprins, vă zic sincer. Probabil a câștigat pentru că eram eu prea pariat. Eu l-am prins de multe ori, i-am aplicat mulți pumni. Cred că el a punctat când m-a pus jos. Acolo s-ar putea să fi câștigat. Sunt mândru că am reușit să duc la bun sfârșit meciul, mai ales că el nu făcea decât să stea la sol, fără să îmi aplice cine știe ce lovituri sau mă îmbrățișa.

Orice făceam, el mă lua în brațe. Da, aș intra oricând, din nou, în cușcă cu el. Din câte am înțeles, el e cel care nu vrea. Am auzit că va avea o confruntare cu Ovi Neveu, apoi cică mai are pregătit un meci surpriză (n.r. precizăm că învingătorul dintre cei doi beneficia de alte două meciuri, conform contractului semnat, în cazul de față fiind Bobicioiu).", a declarat Alex Zănoagă, pentru fanatik.ro.

Ce a făcut Alex Zănoagă după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu.
Ce a făcut Alex Zănoagă după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „M-aș vedea căsătorit”. Alexandru Bobicioiu, mărturisiri despre relația cu Simina



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

,,Oricând, din nou, în cușcă.” Ce a declarat Alex Zănoagă, după ce a pierdut în fața lui Alexandru Bobicioiu la gala RXF

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies