,,Mă deranjează foarte tare.” Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor. Ce a declarat vedeta despre minciunile care se spun despre ea

Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor
Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor

Monica Anghel a reușit să slăbească un număr de-a dreptul impresionant de kilograme, iar acest lucru este vizibil. În mediul online au apărut mai multe speculații cum că artista a apelat la licori și picături minune care să o facă să arate așa, în momentul actual.

Vedeta este foarte deranjată de ceea ce se zvonește, deoarece era are un stil de viață foarte sănătos și face foarte mult sport.

Citeste si: „Deciziile nu se iau niciodată la nervi” Ce declarații a făcut Monica Anghel despre căsnicia ei

Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor

Monica Anghel a reușit să dea jos aproximativ 30 de kilograme, iar în momentul actual cântărește 65 de kilograme.

Artista se simte foarte bine cu ea și a fost foarte dedicată pentru a ajunge la silueta pe care și-a dorit-o.

Cu toate astea, există și oameni care nu o cred și spun că a apelat la o operație de micșorare a stomacului sau la anumite licori pentru slăbit, lucru complet neadevărat.

Artista a spus că o enervează minciunile care se spun despre ea și o deranjează foarte tare site-urile care câștigă foarte mulți bani folosindu-se de imaginea ei.

„Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie”, a explicat artista în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor
Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Am fost mereu asumată”. Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice. A apelat sau nu vedeta la medicii specialiști în frumusețe?

Monica Anghel își dorește să mai elimine kilograme

Cu toate că are 65 de kilograme, Monica Anghel își dorește să mai slăbească. Artista a declarat că vrea doar să se simtă bine. Nu este niciun obiectiv și este important să nu o mai doară absolut deloc niciun fel de articulație.

„Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit.

Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic, asta după ce am vorbit cu doctorul Marius Catană, cel care m-a operat pe coloană. M-am dus la el și mi-a spus: „Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva ”, a declarat artista.

Ea a mai spus că în momentul în care nu o sa mai aibă niciun fel de durere în articulație, aceea va fi greutatea optimă.

„În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă”, a declarat Monica Anghel pentru Playtech.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor
Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor[Sursa foto: Facebook]

 

Citeste si: Cât costă cazarea la pensiunea Monicăi Anghel: „Acolo am muncit fizic, am făcut multe”

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum se înțelege Roxana Ciuhulescu cu fostul ei soț. Vedeta a mărturisit ce relație este între ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies