Friptura de porc și cartofii prăjiți reprezintă o combinație desăvârșită, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de friptură de porc și cartofi prăjiți, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o friptură de porc și cartofi prăjiți, preparate exact pe gustul vostru.
Citeste si: Rețetă de creveți la grătar și ton cu sos Tzatziki
Rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de friptură de porc și cartofi prăjiți , absolut delicioasă, prezentate la Wild cooking, Kanal D.
Ingrediente – friptură de porc și cartofi prăjiți
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: coaste de porc, 4 cartofi mari, un iaurt grecesc, o legătură de mărar, boia de ardei (dulce sau iute), usturoi, sare și piper.
Mod de preparare - friptură de porc și cartofi prăjiți
Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de porc reprezintă o sursă bogată de proteine, grăsimi, fier și zinc, care oferă organismului nostru necesarul zilnic de care are nevoie, pentru a-și menține un stil de viață sănătos. Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de porc, însă astăzi vă vom prezenta cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, friptura de porc și cartofii prăjiți.
Această rețetă se poate prepara chiar și pe grătar și pirostrie, în aer liber.Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Rețeta unei fripturi perfecte pe piatră
Tot ce trebuie să facem este să începem prin a pregăti focul pentru grătar. Următorul pas este să ne ocupăm de pregătirea coastelor de porc, iar mai exact, vom lua bucata de coaste de porc și o vom cresta,
cu un cuțit special pentru carne. Peste aceasta, vom adăuga boia de ardei, dulce sau iute (în funcție de preferințe), împreună cu sarea și piperul, pe care le vom întinde uniform, pe toată suprafața bucății de carne, pentru a ne asigura că a pătruns și în zonele proaspăt crestate.Acum vom lua un cartof mai mare, pe care îl vom pune pe un băț de frigărui, pentru ca ulterior să îl tăiem în formă de spirală.
Citeste si: Rețetă rulouri de bacon cu carne tocată
După ce coastele de porc sunt îndeajuns de preparate pe o parte, nu uităm să le întoarcem și pe cealaltă parte, pentru a ne asigura că se gătesc și se pătrund, așa cum trebuie. În același timp, vom așeza pe pirostrie și o tigaie pe care o vom umple cu ulei, pentru a ne ocupa de prepararea cartofilor.
Așadar, așezăm în tigaie și spiralele de cartofi pe care tocmai le-am pregătit.Citeste si: Rețetă delicioasă de gulaș unguresc
Verificăm din când în când și coastele de porc, pentru a ne asigura că sunt făcute îndeajuns de bine, iar în momentul în care considerăm că sunt făcute exact pe gustul nostru, le luăm de pe grătar. Același lucru este valabil și în cazul cartofilor, care trebuie să fie făcuți pe toate părțile, prin urmare, trebuie să ne asigurăm că îi întoarcem și pe aceștia, în baia de ulei pe care am pus-o în tigaie.
Citeste si: Rețetă delicioasă de cotlete de porc cu sos cremos de ciuperci
Friptura de porc și cartofii prăjiți sunt gata și se pot servi alături de sosul preparat. Poftă bună!
Citeste si: Cum elimini mirosul de mâncare din casă. Care sunt cele mai utile trucuri