Cum alegi ghetele potrivite pentru acest sezon? Sfaturi și recomandări

Cum alegi ghetele potrivite pentru acest sezon? Sfaturi și recomandări
Cum alegi ghetele potrivite pentru acest sezon? Sfaturi și recomandări

Când vine vorba de alegerea unei noi perechi de ghete pe care să o adaugi la colecția ta de încălțăminte în această toamnă, cu siguranță nu duci lipsă de opțiuni.

De la ghete elegante cu toc la cele tip bocanc moderne și practice, cu siguranță există un model care se potrivește oricărui stil personal sau context.

 

În timp ce varietatea este minunată, să îți dai seama ce stil se potrivește nevoilor, preferințelor și particularităților picioarelor tale poate fi o performanță uluitoare chiar și pentru o fashionistă desăvârșită. Nu trebuie să îți faci griji - suntem aici pentru a face această alegere mult mai ușoară.

 

Consultă mai jos ghidul nostru pentru alegerea ghetelor potrivite, inclusiv diferitele modele de ghete dama de pe marelbo.com. Cu un design desăvârșit și realizate din piele 100% naturală, ghetele de la Marelbo sunt disponibile la preț de producător atât pe site, cât și într-unul din cele peste 50 de magazine fizice din țară.

 

1. Mărime

 

Am enumerat mărimea ca fiind numărul unu pe lista criteriilor de alegere, deoarece aceasta este cea care dictează confortul în timpul mersului. Suntem convinși că o pereche de ghete va fi purtată des, astfel piciorul tău va necesita lejeritate maximă pe tot parcursul zilei! Așadar, acordă o atenție deosebită mărimii picioarelor și circumferinței gleznelor pentru a găsi un model favorabil. Asigură-te că degetul mare de la picior nu este „sufocat” de vărful ghetei. De asemenea, dacă ai un picior lat, o pereche de ghete cu vârf ascuțit îngust probabil că nu te va avantaja.

 

2. Material

 

Atunci când achiziționezi ghete, asigură-te că alegi cel mai bun material. Deoarece ghetele sunt piese de încălțăminte care vor fi purtate des și într-un sezon în care vor fi nevoite să facă față fenomenelor meteorologice precum ploaia sau ninsoarea, îți recomandăm să optezi pentru produse din piele naturală. Pielea este elastică, elegantă și durează mult.

 

3. Forma vârfului

 

Există trei tipuri de bază:

 

● Vârf ascuțit - potrivit pentru un picior subțire

● Vârf pătrat - perfect pentru un picior mai lat

● Vârful rotund - este o combinație între cele două de mai sus și poate funcționa atât pentru un picior îngust, cât și pentru unul lat.

 

Recomandări

 

Ghetele scurte, care se termină aproximativ în zona gleznei reprezintă o variantă măgulitoare și versatilă, putând fi stilizate pentru orice ocazie: la birou, la o ieșire la restaurant sau o plimbare casual în parc. Ghetele până la gleznă sunt disponibile cu și fără toc. Îți prezentăm mai jos un model cu toc de la Marelbo - 1184 negru - ghete superbe cu toc mediu pe care le vei adora. Elementele discrete de design și blana din interior le fac potrivite pentru ocazii mai speciale. Tocul gros oferă stabilitate și confort în mers. Bareta din jurul gleznei fac acest model special și atractiv.

 

 

O piesă de bază în garderoba fiecărei femei, ghetele biker condimentează look-urile simple și adaugă o notă rock 'n' roll ținutei. Cu șireturi lungi, fermoare și perforații, acest stil de ghete pentru femei se adresează celor care preferă o doză de atitudine în ținutele lor de zi.

 

Ghetele 3358 negru combinat de la Marelbo sunt călduroase și rezistente, în plus sunt incredibil de versatile. Combinația de piele presată cu piele lăcuită reprezintă farmecul acestui model. Facilitează o încălțare rapidă deoarece sunt prevăzute atât cu fermoar cât și cu șireturi.

 

 

Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta în alegere ghetelor perfecte pentru această toamnă!

sursa foto: www.marelbo.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies