„Am vrut să plec și eu!”. Dana Marijuana a vrut să își pună capăt zilelor

„Am vrut să plec și eu!”. Dana Marijuana a vrut să își pună capăt zilelor
„Am vrut să plec și eu!”. Dana Marijuana a vrut să își pună capăt zilelor

Dana Marijuana a suferit foarte mult după pierderea partenerului său de viață.

Se pare că tristul eveniment prin care a trecut  Dana Marijuana, cel al decesului iubitului său, a afectat-o foarte tare. Astfel, aceasta a mărturisit în cadrul unui interviu, faptul că au existat momente în care s-a gândit să-și pună capăt zilelor. Cu toate acestea, la mai bine de opt luni de la tragicul eveniment, viața acesteia s-a schimbat.

dana marijuana varsta
Dana Marijuana a suferit foarte mult după pierderea partenerului său de viață[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „A sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit!”. Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește, în urmă cu doar câteva ore

 

Prin ce clipe grele a trecut Dana Marijuana

Dana Marijuana a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul său, Daniel Burlacu, care avea vârsta de 49 de ani și era campion mondial la box.

În ciuda faptului că cei doi au avut o relație foarte frumoasă care părea că se îndreaptă într-o direcție bună, lucrurile s-au schimbat brusc, în momentul în care iubitul artistei s-a stins din viață.

În luna martie a acestui an, Daniel Burlacu a căzut pe scări și s-a lovit la cap, ceea ce a dus la decesul acestuia pe loc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acest tragic eveniment a făcut-o pe artistă să treacă printr-un șoc din care cu greu și-a revenit, existând momente în care Dana Marijuana s-a gândit chiar la sinucidere.

„Mi s-a oferit o altă viață. Mi-a picat cerul în cap după ce am venit de la mare și am vrut să plec și eu. Am vrut să las totul. Am zis că nu pot să trec peste toate cele. Apropiații, familia, prietenii și un anumit om extraordinar, au văzut neliniștea mea. E un pic greu să renaști și s-o iei de la capăt. , a mărturisit Dana Marijuana.

cum a trecut dana marijuana peste moartea iubitului
Dana Marijuana a suferit foarte mult după pierderea partenerului său de viață[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Nu mai dați de mine!”. Ce a supărat-o pe mama Geta, atât de tare

 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ce schimbări a făcut Dana Marijuana în viața sa

Dana Marijuana a hotărât că trebuie să facă câteva schimbări în viața sa, pentru a nu cădea pradă gândurilor negative. Astfel, aceasta urmează în prezent o dietă, s-a tuns scurt, s-a vopsit blondă și a decis să se concentreze pe partea profesională, având și un nou local în București.

„Consider că sunt la apogeul vieții mele, spiritual vorbind.

Mă bucur că nu se întâmplă lucrurile foarte rapid, se întâmplă mai lent și calculat. Încerc, astăzi, să le fac pentru viitor. În continuare voi arăta și alte părți ale mele, artistice, muzicale. Am două piese în lucru.”, a declarat Dana Marijuana.

Citeste si: “Nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic!”. Care este ingredientul secret al dietei pe care Iuliana Tudor o urmează, la vârsta de 45 de ani



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„A sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit!”. Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește, în urmă cu doar câteva ore

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies