Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel. „Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ!”

Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel
Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel. „Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ!”

Isabella Haziran este o cântăreață îndrăgită, însă nu toată lumea știe detalii despre trecutul ei. Cine este soția lui Luis Gabriel?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Isabella Haziran, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii legate de trecutul ei, dar și despre relația pe care frumoasa șatenă o are cu cântărețul de manele.

Cine este Isabelle Haziran

Citește si: Cine este Luis Gabriel. ,,Noi doar ne-am cununat”

Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel

Isabelle Haziran, pe numele său întreg Francesca Isabelle este o cunoscută cântăreață de manele de la noi din țară. De origine din Craiova, Haziran a cucerit inimile oamenilor prin talentul și frumusețea ei. Haziran a colaborat de-a lungul timpului cu mai mulți cântăreți din industria manelelor, printre care și Bogdan de la Ploiești. Frumoasa șatenă a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, când a avut numeroase colaborări muzicale alături de Luis Gabriel, cel care i-a devenit de curând soț.

Melodiile cântate împreună de cei doi artiști au ajuns să fie ascultate de sute de oameni și au ocupat primele locuri în trending.După ce au lansat piese împreună, cei doi artiști și-au oficializat în public relația, iar acum se bucură de cele mai frumoase clipe împreună.

Ce naționalitate are Haziran

Odată ce a ocupat primele locuri în trending și a oficializat relația cu Luis Gabriel, fanii și-au pus diferite întrebări legate de naționalitatea și originea numelui frumoasei cântărețe.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Haziran a oferit mai multe detalii despre naționalitatea sa și despre originea numelui. Haziran nu este turcoaică, așa cum s-ar fi așteptat fanii, ci, este jumătate nemțoaică, iar numele de scenă are o semnificație aparte.

„Eu sunt de origine germană, nu în totalitate. Tatăl meu e neamț. Numele de scenă e unul turcesc, l-am căpătat, nu l-am ales eu singură.

Haziran înseamnă luna iunie, în turcă. Eram în Turcia, chiar în luna iunie. Erau pancarte peste tot, cu Haziran, numele lunii. Era un festival, a trecut un fotograf, mi-a făcut o poză. Mi-a zis că sunt însorită, ca luna iunie. Toată lumea îmi zice Haziran.”, a povestit cântăreața.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Luis Gabriel și Haziran s-au căsătorit

Citește si: Haziran cere ajutorul fanilor! Ce a pățit partenera lui Luis Gabriel: „ Când m-am trezit am văzut asta”

Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel

Luis Gabriel și Haziran formează un cuplu de doi ani, iar relația lor a evoluat într-un mod alert și frumos. Pasiunea pentru cântat i-a adus pe cei doi împreună, iar relația lor este una dintre cele mai apreciate din showbizul românesc.

În luna iunie a acestui an, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Frumoasa cântăreață a adus pe lume un băiețel minunat și l-a făcut pe Luis Gabriel cel mai fericit tătic. Zilele acestea au apărut pe conturile lor de socializare și imagini de la botezul și nunta celor doi.

Astfel, chiar dacă nu sunt împreună de mult timp, relația lor a evoluat frumos, iar de curând și-au creștinat băiețelul și au făcut și nunta mult visată.

,,Suntem împreună de un an și jumătate. Iubirea a fost prea mare și nu am mai încăput doar în doi. La noi a decurs totul foarte repede, ne-am și mutat imediat împreună, am făcut și copilul, vrem să facem și nunta. Plănuim să fie peste doi ani”,  a declarat Haziran în urmă cu ceva timp. Astfel, visul lor s-a împlinit mai repede decât s-ar fi așteptat, iar în prezent se bucură de venirea pe lume a fiului lor, Joseph Luis Tiago și de pasul important pe care l-au făcut în relația lor, au devenit soț și soție.

Haziran a avut o naștere cu complicații

Citeste si: Luis Gabriel și Haziran au dezvăluit numele și sexul bebelușului!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel

Iubita manelistului și-a dorit să nască natural, dar din păcate acestu lucru nu s-a putut întâmpla. Astfel, urmând sfatul medicilor, tânăra a hotărât să facă operație de cezariană pentru a-l aduce pe lume pe micuțul Joseph Luis Tiago.

Din fericire totul a decurs bine, iar frumoasa cântăreață a adus pe nume un copil de nota 10 pe care l-a botezat zilele acestea.

„A fost ok operația, a fost pe neașteptate, pentru că eu voiam să nasc natural, dar nu s-a putut. A trebuit să fac cezariană, a fost mai complicat puțin pentru mine. Nu știam la ce să mă aștept, nu mă documentasem deloc despre cezariană, dar totul a fost bine, eu mă simt ok”, a declarat Haziran după naștere.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Cerasela Rogen. "Nu îmi dădea să mănânc și mâncam din coșul de gunoi din fața blocului. Eram elevă și nu aveam de unde să iau de mâncare."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies