,,Am avut dureri în tot abdomenul.” Mellina, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu artista

Mellina, operată de urgență
Mellina, operată de urgență

Mellina a ajuns pe patul de spital, după ce a avut dureri foarte mari de abdomen, iar acum se află în recuperare. Ea s-a gândit că există posibilitatea să aibă o criză de bilă și a ajuns la urgențe, unde a aflat că trebuie să fie operată de apendicită.

Mellina se află la spital, după ce a fost operată de apendicită și se recuperează. Iată ce a declarat artista, la doar câteva ore după ce a fost operată.

Citeste si: Mellina a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a reacționat cântăreața: „Am rămas fară cuvinte...”

Mellina, operată de urgență

Seara trecută, Mellina a fost operată de urgență, după ce a suferit dureri foarte mari, iar doctorii i-au spus că este din cauza apendicitei.

Cântăreața a ajuns cu două zile în urmă la spital, în momentul în care a venit la camera de gardă și avea dureri insuportabile în zona abdomenului.

După ce i-au fost făcute mai multe investigații, artista a aflat de la medici că trebuie să fie supusă unei operații de apendicită, iar cu o seară în urmă a avut loc intervenția chirurgicală.

Mellina, operată de urgență
Mellina, operată de urgență[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: ,,Am o mare problemă.” Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

Declarațiile Mellinei după ce a fost operată de urgență

Mellina a spus că se simte slăbită și că încă nu poate mânca, dar deocamdată este pe apă, îi este foarte somn și simte nevoia să doarmă încontinuu.

”Acum mă simt ca după operație, mai slăbită așa, încă nu pot să mănânc.

Deocamdată sunt pe apă și pe din astea, dar mi-e somn așa, aș dormi încontinuu. Am făcut operația la Spitalul Universitar.Am avut niște dureri în tot abdomenul timp de câteva zile și am tot crezut că îmi va trecea, dar nu și am venit aici la urgențe și mi-au făcut toate analizele respective. Au văzut că am apendicul inflamat. Mi-au făcut pe zi toate analizele și tot, iar aseară m-au internat și m-au băgat la operație.
Acum sunt la recuperare”,
a spus Mellina, în cadrul unui interviu.

Ea a mai declarat că până mâine stă sigur în spital pentru supraveghere și că înainte de operație a avut stări de vomă, dar acum are doar dureri în zona în care este operată.

”Până mâine sigur stau în spital pentru supraveghere, mai am sondă din aia de scoate chestii, până mâine sigur stau.

Înainte de operație am avut și stări de vomă, acum am doar dureri în zona în care sunt operată. Am vomitat de vreo patru ori înainte”, a mai spus artista.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ea a crezut inițial că are o criză de bilă, deoarece a mai avut și credea că istoria se repetă.

”Prima oară am crezut sigur că am o criză de bilă, că am mai tot avut, iar asta am crezut că e. Poate a fost și o mică criză de bilă și amestecată cu apendicita, la un moment dat am simțit eu o durere puțin diferită care m-a îngenuncheat”, a

mai zis ea.

Mellina, operată de urgență
Mellina, operată de urgență[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Marele secret al Siminei Loica și a lui Alex Zănoagă. Cei doi au fost condamnați penal



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, face primele declarații! Ce mărturisește artista: „Am venit că să învăț!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies