Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader. “Ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit.”

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader. “Ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit.”
Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader. “Ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit.”

Maria Constantin a dat declarații la “Teo Show” atât despre fiul ei, cât și despre căsnicia cu Marcel Toader.

Maria Constantin este o cântăreață de muzică populară, foarte apreciată și îndrăgită de către români. Ea a dat dovadă de sinceritate de multe ori de-a lungul aparițiilor sale. Recent, a avut un alt moment de sinceritate, unde a decis să vorbească în fața oamenilor care o îndrăgesc despre fiul ei din prima căsnicie.
Aceasta a dezvăluit faptul că lipsa celui mic a făcut-o să sufere extrem de tare, însă, a fost cea mai bună decizie pentru fiul ei când a fost lăsat în casa părinților tatălui, alături de el.

Vedeta a luat această decizie pentru că nu avea o situație financiară bună, deși făcea parte dintr-un ansamblu renumit. Ea a mai vorbit și despre momentele grele în care băiatul ei nu a putut să îi fie alături, precizând și faptul că și-a dorit chiar să nu se mai trezească.

Citeste si: ,,Îmi place tot corpul meu”. Cum a reacționat Maria Constantin, după ce a fost pusă la zid din cauza operațiilor estetice

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"

„Cumva am pornit un război pentru copil. Copilul a fost crescut doar acolo, în casa părinților fostului soț și era cumva obișnuit cu toată lumea de acolo.

În momentul în care eu am plecat de acolo, am plecat împreună cu fiul meu, numai că el nu s-a obișnuit. Eu trebuia să merg să fac bani cumva, că nu aveam o situație financiară foarte bună în acel moment, chiar dacă eram angajată la un ansamblu de renume. Vă spun sincer că era salariul minim pe economie, adică nu aș fi putut să supraviețuiesc doar din acel salariu. M-am gândit la binele copilului, unde îi este cel mai bine, atunci am căzut de acord că va rămâne copilul în casa părinților lui și alături de tată.
Eu știu că este cel mai cumplit lucru să nu stai lângă copilul tău și să te bucuri când îl vezi cum crește în fiecare zi, când mai spune ceva nou, să îl vezi când râde. Da, e cumplit și frustrant. Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc, a fost o perioadă super grea, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Eu nu am avut norocul ăsta, să am o viață liniștită, să mă căsătoresc, să am un copil și să trăim până la adânci bătrâneți cei mai fericiți.”
, a declarat Maria Constantin, în cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.

Citeste si: Ce reacție a avut Maria Constantin, după ce Iulia Albu a jignit-o

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Maria Constantin, mamă pentru a doua oară?: „Dacă vrea Doamne, Doamne”

Despre căsnicia Mariei Constantin cu Marcel Toader

Totodată, Maria Constantin nu a ezitat să vorbească și despre căsnicia avută cu Marcel Toader. Aceasta a susținut faptul că a învățat ce înseamnă cu adevărat depresia, în momentul în care în căsnicia ei a apărut infidelitatea din partea lui. Cântăreața a mărturisit că în perioada respectivă mintea ei a fost inundată de nenumărate gânduri negre, însă, fiul ei a reușit să o ajute să treacă peste.

De asemenea, Maria Constantin a fost prima persoană care a aflat despre decesul  lui Marcel Toader.

Citeste si: Maria Constantin, făcută praf de Cristi Mitrea: „Credeam că Maria este proastă”

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Marcel Toader, în ultimele clipe de viață. Prietenii sunt în stare de șoc!

„A fost vorba de infidelitate, dar nu din partea mea. Atunci am cunoscut depresia. Ai impresia că viața ta nu mai are sens, că poate să se sfârșească și în secunda doi. Singura chestie care m-a motivat a fost copilul meu, pentru că altfel cine știe la ce aș fi recurs. Și da, am avut gânduri, de nenumărate ori. Mi-am dat seama de cum sunt oamenii, pentru că nimeni nu mă suna să mă întrebe: Ești bine? Ai nevoie de ceva?
Să știi că au fost momente în viața mea în care i-am gândit rău. N-am putut să îi fac rău, dar i-am gândit și o să vezi că ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit. Nu i-am dorit niciodată moartea, Doamne ferește. Nu doresc răul nimănui, indiferent cât rău mi-a făcut.”, a mai declarat Maria Constantin.

Citeste si: Cine a fost Nosfe. „Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii"

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„E puțin mai complicat” Maria Constantin, noi detalii cu privire la nuntă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies