Cine este iubita lui Mihai Albu. “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”

Cine este iubita lui Mihai Albu. “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”
Cine este iubita lui Mihai Albu. “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”

A trecut ceva timp de când creatorul de pantofi, Mihai Albu, a fost împlinit cu adevărat și pe plan personal, însă iată că lucrurile s-au mai schimbat.

Se pare că la 9-10 ani de la despărțirea pe care cunoscutul designer de pantofi, Mihai Albu, a avut-o de partenera sa, Iulia Albu, acesta și-a găsit o nouă parteneră de viață, care-l face cu adevărat fericit.

 

Designerul Mihai Albu este împlinit acum și pe plan personal

Acest aspect a fost în primul rând confirmat de către  Mihai Albu, chiar pe pagina sa de Facebook, acolo unde, cu doar trei zile în urmă, a postat două fotografii

alături de aceasta, cu descrierea  „Bucureștiul de la etajul 21…noaptea”.

Deși din descriere nu ar părea ca între cei doi să fie ceva mai mult decât o simplă întâlnire, una dintre fotografii a atras atenția mai mult, în comparație cu cealaltă. Se pare că noua sa partenera i-a oferit un pupic pe obraz. Bineînțeles că fanii acestuia nu au întârziat să reacționeze:  “E frumos Bucureștiul, dar și compania este foarte frumoasă!”, a fost unul dintre comentarii.

Cine este iubita lui Mihai Albu

mihai albu iubita
A trecut ceva timp de când creatorul de pantofi, Mihai Albu, a fost împlinit cu adevărat și pe plan personal, însă iată că lucrurile s-au mai schimbat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: ,,N-o să pui mâna pe Patrick”. Ce mesaj i-a transmis doamna Mouratoglou Simonei Halep

Cu ce se ocupă iubita lui Mihai Albu

Deși puține persoane cunosc acest aspect, se pare că Mihai Albu s-a cunoscut cu noua sa parteneră, prin intermediul prietenilor săi. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa ei, iar bucuria față de aceasta, se observă chiar din declarațiile sale.

Ne-am cunoscut prin prieteni comuni, ne-au făcut cunoștință și uite că s-a înfiripat ceva încă de la început. Am continuat, ne vedem.

Este o persoană foarte discretă, foarte rafinată, foarte iubitoare, o femeie de carieră, are o meserie foarte dificilă. (…) Nu este persoană publică, nu dorește să apară, chiar ne înțelegem foarte bine, are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu. Exact ce-mi lipsea! ”, a declarat Mihai Albu.

Atunci când a venit vorba despre subiectul căsătoriei, Mihai Albu afirmă că ia în calcul și acest aspect: “ Mă gândesc la asta, pot să spun că este o relație serioasă.

(…) Este un drum frumos! ”, a menționat designerul.

Iubita lui Mihai Albu este medic chirurg.

cu cine este mihai albu
A trecut ceva timp de când creatorul de pantofi, Mihai Albu, a fost împlinit cu adevărat și pe plan personal, însă iată că lucrurile s-au mai schimbat[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce pantofi ar trebui să aleagă Simona Halep pentru ziua nunții. Mihai Albu îi dă sfaturi: „Are foarte mult bun gust”



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Sunteți un om mic. Vergeturile nu se rezolvă la sală”. Iulia Albu și Carmen Tănase , reacție dură după declarațiile lui George Buhnici

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies