Totul despre augmentare mamară – cea mai populară intervenție în materie de frumusețe

Totul despre augmentare mamară – cea mai populară intervenție în materie de frumusețe
Totul despre augmentare mamară – cea mai populară intervenție în materie de frumusețe

Ce înseamnă frumusețea în ziua de azi?

Oare mă încadrez în standardele impuse de societatea modernă? Două întrebări la care fiecare femeie încearcă să găsească răspuns. Dacă ar fi să vorbim în detaliu despre acest subiect, e clar că există două tabere. Vorbim despre persoanele care preferă frumusețea naturală și chiar pun accent pe promovarea unui stil de viață cât mai simplu, dar elegant în același timp și mai vorbim despre acele persoane care apreciază frumusețea obținută în cabinetul medicilor specialiști.

În momentul de față există o mulțime de intervenții care pot corecta orice imperfecțiune și care, în mod cert, ajută numeroase femei să-și recapete încrederea în forțele proprii, să se reîndrăgostească de propria persoană. Din acest motiv, operația de augmentare mamara este una dintre cele mai cunoscute intervenții la nivel mondial, tot mai multe femei dorindu-și sâni fermi, voluminoși și bine conturați. Dacă și tu ți-ai propus să apelezi la sfatul specialiștilor, atunci acest articol a fost scris special pentru tine. Iată ce trebuie să știi înainte de a ajunge pe masa de operație:

Cum alegi implantul potrivit?

Majoritatea femeilor își doresc sâni voluminoși, însă acest lucru nu este mereu o variantă bună. În schimb, este indicat să alegi o mărime potrivită formei și anatomiei corpului, cât și elasticității corpului. Din acest motiv, discuția cu medicul este un principal pas în tot acest proces. E important să-i spui acestuia încă de la început care sunt așteptările tale, dar și să asculți recomandările acestuia. Gândește-te că medicul tău discută zilnic cu zeci de paciente, ceea ce înseamnă că va ști, cu siguranță, să-ți recomande cea mai potrivită variantă pentru tine. Trebuie să știi că o să ți se prezinte două opțiuni: implanturile saline – cele umplute cu ser fiziologic și implanturi  cu silicon – umplute cu gel elastic. Oricare ar fi alegerea ta, va trebui să știi încă de la început că vei urma periodic diferite consultații pentru a te asigura constant că starea implantului este una bună.

Cum decurge operație de augmentare mamară?

Înainte de a face operația propriu-zisă va fi nevoie să faci diferite investigații, precum: analize de sânge, mamografie, EKG. De altfel, medicul îți va recomanda să te lași de fumat, dar și să eviți consumul de medicamente anticoagulante. Intervenția se realizează sub anestezie generală, iar după efectuarea inciziei, implantul se introduce într-un buzunar. Aici ai două opțiuni: fie alegi să fie introdus sub mușchiul pectoral, fie direct pe țesutul mamar. De altfel, alegerea nu îți aparține ție în totalitate. Fiecare implant are particularitățile sale, iar medicul o să fie cel care o să-ți prezinte modalitatea optimă pentru tine.

Ce se întâmplă după intervenție?

Un aspect de luat în calcul este și perioada de după intervenție. E bine să știi că majoritatea femeilor au nevoie de 24-48 de ore pentru a-și reveni după intervenție, dar și de alte câteva zile de rapos. Efortul fizic intens va fi întrerupt preț de câteva săptămâni, dar revenirea la activitățile uzuale, ușoare poate avea loc la câteva zile distanță. Sigur că te vei confrunta și cu o ușoară durere, însă medicul îți va recomanda tratament special. De altfel, e important să asculți cu atenție recomandările acestuia.

Așadar, augmentarea mamară este una dintre cele mai cunoscute operații estetice la nivel global și poate deveni soluția perfectă pentru a-ți recăpăta încrederea în propria persoană. Tot ce trebuie să faci este să găsești specialistul potrivit și să asculți recomandările acestuia.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies