,,Poate avea loc oriunde, oricând.” Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei

 Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei
Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei

Iulia Vântur se bucură de un real succes în India, unde locuiește de peste 10 ani. Vedeta a reușit să își construiască o carieră impresionantă și să cânte pe marile scene ale lumii.

În momentele în care vine vorba despre viața personală, Iulia Vântur este destul de discretă, dar cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, le-a dat de gândit celor care o urmăresc, deoarece a publicat un mesaj, în care vorbește despre o schimbare din viața ei.

Citeste si: „Nu m-am despărțit”. Iulia Vântur confirmă relația cu Salman Khan! Cei doi se iubesc de mai bine de 10 ani

Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei

Recent, Iulia Vântur a publicat un mesaj care le-a dat de gândit internauților. După o perioadă în care nu a mai fost foarte activă în mediul online, fosta prezentatoare TV a luat decizia de a face o schimbare în viața ei, dar nu a vrut să dea mai multe detalii.

Cu toate acestea, din ceea ce a scris ea, reiese faptul că și-a propus să se focuseze mai mult pe propria persoană.

În drum spre mine însămi.Reamintește-ți! Schimbarea poate avea loc oriunde, oricând, dacă ești pregătit pentru ea!", a fost mesajul publicat de Iulia Vântur, în mediul online.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei
Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Vedeta a organizat o petrecere impresionantă

Ce a declarat Iulia Vântur într-un interviu

Iulia Vântur a vorbit într-un interviu despre alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții și a spus că a fost crescută și e ducată după aceleași norme ale societății, ea știa că trebuie să se mărite până la 30 de ani, iar apoi să facă copil.

„Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil etc. Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur. M-am învinovățit, m-am îndoit, m-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri, tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea "normalității".

Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP, fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu, așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință.", a mărturisit Iulia Vântur, pentru Viva.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

 Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei
Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan lansează un nou proiect împreună! Ce anunț a făcut frumoasa prezentatoare TV: „O poveste de dragoste vine”

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies