Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil. “Așteptați că urmează.”

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil. “Așteptați că urmează.”
Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil. “Așteptați că urmează.”

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, foști concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei, trăiesc o poveste de iubire de câteva luni. Niciunul dintre ei nu vor să se mai ascundă, recent mărturisind că au planuri mari de viitor împreună.

Simina Loica are un băiețel din fosta relație cu Alexandru Zănoagă, iar acum a dezvăluit că vrea încă un copilaș, de această dată dorind să îl facă cu Alexandru Bobicioiu, actualul ei partener. Simina și Alexandru Bobicoiu și-au început relația de cuplu în urma despărțirii de cu fostul logodnic, Alexandru Zănoagă. Cei doi au un fiu, Dominic, însă Simina își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Alexandru Zănoagă și Bobicioiu au fost prieteni, însă între cei doi bărbați s-a instalat o rivalitate.

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu vor să devină părinți

Simina și Bobicioiu au trecut și prin momente dificile care au dus la despărțire, de când au decis să formeze un cuplu. Însă, cei doi îndrăgostiți au ajuns la concluzia că nu pot sta departe unul de celălalt, așa că acum sunt mai împliniți ca niciodată.

Alexandru Bobicioiu are grijă de Dominic, fiul ei din relația anterioară, ca și cum ar fi propriul său copil. Simina a declarat recent că ar vrea să aibă un copil cu Bobicioiu, iar acest lucru poate fi unul dintre motive.

Citeste si: Simina Loica, nemulțumită de pensia alimentară pe care Alex Zănoagă o plătește fiului lor. “Pensia alimentară este foarte mică.”

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,O să îi iau tot ce are nevoie.” Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cei doi sunt activi pe rețelele de socializare, având o comunitate numeroasă de oameni care îi îndrăgesc și admiră. Aceștia au fost întrebați de un admirator când au de gând să facă un copil, iar Bobicioiu a răspuns că cel mai probabil după sărbători.

De asemenea, a precizat faptul că Simina își dorește mult acest lucru.
''După Crăciun, după sărbători, la anul. Așteptați că urmează. Se vede pe fața ei cât de mult își dorește'', a spus Alexandru Bobicioiu pe Instagram.

Lupta pentru inima Siminei Loica, dintre Alexandru Bobicioiu și Ovidiu Neveu

În urmă cu ceva timp, Alexandru Zănoagă și Alexandru Bobicoiu s-au luptat în ring, din cauza iubirii ce o poartă amândoi Siminei.

Recent, a apărut un nou conflict pe același subiect, între Baobiciou și Ovidiu Neveu. Ovidiu Neveu a declarat faptul că este ferm convins că Alexandru Bobiciou nu este bărbatul potrivit pentru Simina, dorind să fie el persoana care să aibă o relație cu ea. Mai mult decât atât, a mărturisit că ar avea în plan să meargă cu ea în Elveția și să o facă prințesa lui. Ovidiu Neveu a mai spus că Simina îi dă semne că îl place, prin schimbul de mesaje cu inimioare pe o rețea de socializare sau faptul că se urmăresc reciproc pe TikTok.
Acesta nu vrea să renunțe la intențiile lui de a o fura de lângă Alexandru Bobicioiu, fiind de părere că nu este un bărbat adevărat.

Citeste si: „Hai, te pupăm, ne vedem în cușcă!”. Alexandru Bobicioiu a reacționat acid față de Ovidiu Neveu

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: “Am mai mult drept de a sta cu copilul.” Simina Loica și Alex Zănoagă au depus actele de divorț

„Dacă Simina mă simpatizează și ne urmăream reciproc pe TikTok, și ne-am scris și ne dădeam inimioare, nu e vina mea. N-ai ce să faci, dacă femeie mă place.(...) Vreau să o aduc în Eleveția. Tu nu ești bărbat pentru ea. Ce bărbat ești?(...) Tu n-ai un job, nu poți s-o întreții. Eu sunt în Elveția, o fac prințesa mea aici.(...) O simpatizez și mi-am dat seama că și ea mă place... e normal să vreau ceva cu tine.(...) Cu mine chiar s-ar potrivi!”, a spus Ovidiu Neveu, într-o emisiune  TV.

Citeste si: “Cred că e însărcinată!” Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu își doresc un copil[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

,,O să îi iau tot ce are nevoie.” Alex Zănoagă, răspuns pentru Simina Loica

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies