Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală cu iubitul de 19 ani, a decedat. Ce spune tânărul

Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală cu iubitul de 19 ani, a decedat. Ce spune tânărul
Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală cu iubitul de 19 ani, a decedat. Ce spune tânărul

O bătrână în vârstă de 76 de ani care a devenit populară pe TikTok în urma relației cu un băiat de 19 ani, a murit. Tânărul trece prin momente dureroase acum.

Bătrâna care era celebră pe o platformă de socializare, mai exact pe TikTok, s-a stins din viață. Aceasta se bucura de o adevărată poveste de dragoste alături de un băiat în vârstă de doar 19 ani. Mai mult decât atât, tânărul o ceruse în căsătorie. Din nefericire, în acest moment acesta trece prin momente dureroase după pierderea logodnicei lui, pe care a iubit-o cu adevărat, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, de care toată lumea a simțit să comenteze.


Giuseppe D'Anna trece prin sentimente de neliniște și durere, după ce logodnica lui în vârstă de 76 ani a încetat din viață. Din păcate, cei noi nu au apucat să își unească destinele, chiar dacă primeau foarte multe comentarii negative în legătură cu diferența de vârstă de 57 de ani. Povestea lor de dragoste era abia la început, ei având o apariție fresh pe platforma TikTok, care le-a adus în același timp faima.

Citeste si: Avantaje și dezavantaje în relațiile cu diferențe mari de vârstă. „Diferența de vârstă este un factor, dar nu este cel mai important”

Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală cu iubitul de 19 ani, a decedat[Sursa foto: Captură TikTok]

Citeste si: Cum îi explicăm adolescentului că părinții divorțați au o altă relație? "Copilul trebuie să înțeleagă situația și să fie conștient că părintele este fericit și în siguranță.'

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bunicuța a decedat înainte de căsătoria cu tânărul de 19 ani

Bătrâna este din Italia, și a devenit cunoscută de publicul larg după ce a început să-și expună viața pe platforma TikTok. Femeia a încercat să le dovedească oamenilor că în ciuda vârstei de 76 de ani, reușește să își trăiască și să se bucure de viață ca în adolescență. Mai mult decât atât, a simțit să se afișeze împreună cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 19 ani, alături de care a dus o viață de invidiat, plină cu cadouri si momente de neuitat.


Diferența de vârstă nu l-a împiedicat pe băiat să o ceară de soție. Cei doi îndrăgostiți aveau în plan să-și întemeieze o familie, deși gurile rele de pe platformă vorbeau de diferențele dintre cei doi. Cuplul nu a mai reușit să își ducă planurile de viitor până la capăt, deoarece femeia a decedat. Băiatul a făcut public un videoclip pe TikTok în care anunță acest lucru, iar fanii ei și-au declarat suferința în secțiunea de comentarii.

Citeste si: De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"?

Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală cu iubitul de 19 ani, a decedat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sfaturi anti-aging pentru piele

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Giuseppe împreună cu iubita lui le-au demonstrat fanilor că duc o viață de invidiat. Tânărul are o situație financiară foarte bună, acest lucru ieșind în evidență când îi oferea logodnicei sale cadouri scumpe, în valoare de mii de euro, semn că acesta nu avea o relație cu ea datorită banilor, el fiind cel care o răsfăța cu diverse vacanțe și cadouri.
Tânărul a cerut-o în căsătorie în urmă cu ceva timp, iar marea veste a postat-o pe TikTok, pentru fanii lor. Giuseppe a făcut un moment special pentru ei, cu baloane roșii în formă de inimă atunci când a cerut-o în căsătorie, iar videoclipul a adunat în doar două zile aproximativ 22 de milioane de vizualizări, pe platforma care i-a făcut celebri și virali.

Citeste si: Femeile sunt mai fericite după 50 de ani

Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală cu iubitul de 19 ani, a decedat[Sursa foto: Captură TikTok]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies