Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă amintire de Crăciun

Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă amintire de Crăciun
Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă amintire de Crăciun

Dacă ar fi să întrebăm mulți oameni care este sărbătoarea lor preferată, cu siguranță Crăciunul ar fi răspunsul favorit al celor mai mulți dintre ei.

Este și normal să fie așa deoarece are un farmec deosebit, adorăm să primim și să oferim cadouri, este perioada unei binemeritate vacanțe, când ești alături de cei dragi în jurul unei mese îmbelșugate și nu numai. Dar ceea ce ne place cu adevărat la este faptul că este momentul în care ne simțim din nou copii, fără griji și cu un zâmbet mare pe chip.

 

Cele mai frumoase amintiri de Crăciun

 

Cele mai frumoase amintiri din copilăria noastră sunt tot din perioada Crăciunului, așa că de ce să nu îi oferi și copilului tău șanse de a avea parte de ceva de neuitat. Și ce ar putea fi mai fain decât să aibă parte de o întâlnire cu Moș Crăciun, cu a lui barbă albă, bună dispoziție molipsitoare și mai ales, cu nelipsitul sac de cadouri. Sună bine, nu-i așa? Dacă deja este mărișor, și nu prea poți să îl mai păcălești Află de unde se închiriază Mos Crăciun adevărat și totul este deja mult mai simplu. Cu siguranță vei reuși să organizezi o adevărată surpriză, de care se vor bucura din plin toți cei ai casei, nu doar mica ta minune cu ochi strălucitori.

 

O zi în care toate visele devin realitate

 

Toți copiii visează să reușească măcar o dată să îl surprindă pe Moș Crăciun atunci când pune cadourile sub brad. Ai înțeles ideea? Este cea mai mare dorință a lui și tu i-o poți îndeplini, fără ca el măcar să știe acest lucru. Doar se știe că Moșul este unul foarte rapid și parcă pândește momentul în care copilul doarme pentru a lăsa atunci rapid darurile pregătite pentru el. Totuși, cum ar fi ca în acest an, Moșul să se lase surprins. Probabil tratația cu biscuiți și paharul cu lapte de lângă brad a fost mult prea delicioasă și l-a făcut pe Moș să mai întârzie puțin, numai bine pentru ca micuțul tău să îl audă și să îl surprindă asupra faptului! Ce altă bucurie mai mare decât aceasta? Emoții multe, bucurii și entuziasm cât cuprinde. Toți prietenii lui de la grădiniță vor afla despre aventura lui, și câți dintre ei se pot lăuda că au reușit să îl aibă drept musafir pe însuși marele Moș Crăciun!

 

Închiriază un Moș cât mai autentic

 

Întotdeauna Moș Crăciun își va face timp pentru copiii cuminți, ba chiar și pentru cei care au fost puțin mai obrăznicuți. Nu este nevoie să te costumezi tu sau un alt membru al familiei, ci să apelezi la un Moș Crăciun de închiriat. Dacă apelezi la serviciile unui profesionist, sau a unei firme care se ocupă cu așa ceva, totul va fi mult mai simplu. În plus, puteți pune la cale un adevărat scenariu legat de acest moment, unul cu care să îl surprinzi nu numai pe juniorul familiei, ci și pe partener/ă sau alte persoane care mai sunt alături de voi de Crăciun.

 

Adu în casa ta cât mai mult din Magia Crăciunului

 

Din păcate, copiii din zilele noastre parcă nu știu să se mai bucure așa cum trebuie de tot ce înseamnă Sărbătorile de Iarnă. Poate puțin din vină o are și tehnologia, prin faptul că le pune la dispoziție multe tentații și nu mai știu să aprecieze lucrurile simple, dar de efect. Prin faptul că reușești să îl aduci pe moșul alături de ei, unul cu barbă naturală și silueta caracteristică, nu poate decât să îți ofere mai aproape Magia Crăciunului. Parcă și lumea este mai bună după ce l-ai avut pe însuși Moș Crăciun în vizită, mai ales că ai și primit multe daruri și aprecieri de la el.

 

Fă-i și Moșului o surpriză

 

Dar stai puțin. De ce doar Moșul să fie responsabil de buna dispoziție și surprizele pregătite pentru toată familia? Așa că poți să încerci să îi oferi și acestuia șansa de a se simți bine alături de voi. Cei mici vor fi mai mult decât bucuroși să îi demonstreze acestuia cât de multe cântece și poezii au învățat la grădiniță, știu chiar și semnificația Crăciunului și câteva colinde. În schimb voi, cei mari, trebuie să fiți cât mai naturali și să nu lăsați niciun moment impresia că totul nu este decât un scenariu bine pus la punct. Și, mai ales, fii bine pregătit să filmezi momentul, să faci multe fotografii, pentru că toate acestea vor reprezenta poate cea mai frumoasă amintire de Crăciun a copilului vostru.

 

Apelează mereu la profesioniști

 

Pentru a avea parte de o experiență cu adevărat aparte, apelează mereu la firmele profesioniste care se ocupă cu așa ceva. Vei putea opta să-l închiriezi nu numai pe Moș Crăciun, ci și multe alte personaje cunoscute, cum ar fi spiridușii, elfii, Crăiasa Zăpezii sau Doamna Crăciun. Emoțiile și nerăbdarea vor cuprinde pe toată lumea, iar momentul primirii darurilor va fi apogeul acestora. Cea mai mare bucurie pe care o ai ca părinte este fericirea copilului tău! Așa că pregătește ceva special pentru Crăciunul din acest an! Și, mai ales, grăbește-te pentru a discuta din timp totul! Chiar dacă pare că până la Crăciun mai e ceva vreme, adevărul este că trebuie să plănuiești totul din timp pentru a ieși perfect! Nu uita nici de scrisoarea pe care micuțul i-a scris-o Moșului și pe care acesta trebuie să o aibă obligatoriu în mână, semn că a primit-o și a ținut cont de dorințele lui!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies