Cine este bărbatul fotografiat dezbrăcat pe un câmp, după ce a întreținut relații intime în mașina de Poliție

Cine este comisarul de poliție fotografiat dezbrăcat pe un câmp
Cine este bărbatul fotografiat dezbrăcat pe un câmp, după ce a întreținut relații intime în mașina de Poliție

Un comisar de poliție a fost fotografiat dezbrăcat pe un câmp după ce a întreținut relații intime în mașina de serviciu.

La începutul lunii august, un comisar de poliție din județul Vaslui a fost surprins dezbrăcat după ce a întreținut relații sexuale în mașina de serviciu. Incidentul s-a petrecut pe un câmp din apropriere, iar protagoniștii sunt doi comisari de poliție, o femeie și un bărbat, ambii lucrând la o secție de poliție din județul Vaslui.

Fotografia a fost trimisă de către un martor la Ministerul Afacerilor de Interne și o anchetă internă este în curs de desfășurare la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

Cine este comisarul de poliție fotografiat dezbrăcat pe un câmp în timp ce întreținea relații sexuale cu o colegă de serviciu

Citește si: Noi detalii despre polițista care și-a pus capăt zilelor, în Strehaia. Motivul ar fi fost faptul că soțul ei o înșela

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fotografia a ajuns virală în rândul polițiștilor din Vaslui, iar comisarul cu pricina a fost identificat întâmplător, după ce ar fi fost întrebat dacă recunoaște personajul din fotografie sau mașina.

Imaginea fiind neclară, nu se vedeau prea multe detalii. Polițistul, însă, a recunoscut că el era în fotografie. Mai mult decât atât, acesta susține că este vorba de  o răzbunare a unui individ pe care îl cerceta într-un dosar de trafic de persoane, potrivit vremeanouă.ro.

Ce s-a întâmplat cu polițistul fotografiat dezbrăcat pe câmp

Citește si: Cine a fost bărbatul care și-a pierdut viața în urma tragicului accident de pe Defileul Jiului

Cine este comisarul de poliție fotografiat dezbrăcat pe un câmp, după ce a întreținut relații intime în mașina de serviciu

După ce și-a recunoscut fapta, polițistul din Vaslui, la recomandările superiorilor, s-a pensionat de urgență. Acestuia i s-a oferit această opțiune pentru că a fost sincer și a recunoscut că el se află în imaginile compromițătoare. 

Mai mult decât atât, potrivit sursei citate anterior, bărbatul nu era singur în mașină, ci cu o colegă, tot comisar de poliție, dar aceasta nu a fost identificată.

Fotografia a fost făcută de un martor în vară și a ajuns la MAI, unde a fost declanșată o anchetă internă. În urma acestei anchete, comisarul de poliție s-a pensionat de urgență pentru a nu isca un scandal și mai mare și a declarat că cel care i-a făcut fotografia este un individ pe care îl cerceta într-un dosar de trafic de persoane. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Criminalul fostului iubit al Oanei Radu, Alin, a fost condamnat la închisoare pe viață. Despăgubiri uriașe pentru familia victimei

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies