Ciorba cu ciolan afumat reprezintă o adevărată delicatese, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de ciorbă cu ciolan afumat, prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o ciorbă cu ciolan afumat, preparată exact pe gustul vostru.
Citeste si: Rețetă clasică de burger! O să iasă exact ca la fast-food!
Rețetă de ciorbă cu ciolan afumat
Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de ciorbă cu ciolan afumat , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 8 pași simpli!
Ingrediente – ciorbă cu ciolan afumat
- 3 bucăți de ciolan afumat
- o ceapă
- un morcov
- un ardei gras roșu
- un sfert de țelină
- sare
- piper
- ulei
- o conservă de mazăre
- o lingură de pastă de tomate
- 2 căni de borș
- o legătură de leuștean
- 3 ouă
Citeste si: Cum pregătești ravioli cu carne
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Mod de preparare - ciorbă cu ciolan afumat
Este cunoscut deja faptul că preparatele care au la bază carne de porc reprezintă o sursă bogată de proteine, grăsimi, fier și zinc, care oferă organismului nostru necesarul zilnic de care are nevoie, pentru a-și menține un stil de viață sănătos.
Există nenumărate moduri în care puteți prepara carnea de porc, însă astăzi vă vom prezența cum puteți găti într-un mod absolut delicios și numai bun, ciorba cu ciolan afumat. Această rețetă se poate prepara chiar și în ceaun, direct pe pirostrie, în aer liber.Pasul 1. Primul pas pe care îl vom face este să pregătim focul pentru ceaun, pentru ca el să fie gata pentru momentul în care ne vom apuca de gătirea propriu-zisă a rețetei de astăzi.
Pasul 2. Apoi ne vom ocupa de tăierea celor două mari bucăți de ciolan afumat, rând pe rând, în cubulețe mici, pe care le vom pune într-un bol de dimensiuni mai mari. Dacă vă doriți, puteți păstra o jumătate dintr-o bucată, exact așa cum este, fără să o mai tocați mărunt.
Pasul 3. Poziționăm cu grijă ceaunul, deasupra focului pe care l-am făcut mai devreme, și adăugăm ulei și bucățelele de ciolan afumat din bol, dar și jumătatea de bucată care a rămas netăiată.
Pasul 4. Acum ne vom ocupa de tăierea unei cepe, tot mărunt, dar și a unui morcov, însă de această dată, morcovul îl vom tăia puțin mai mare. Atât ceapa, cât și morcovul se pun într-un bol de dimensiuni potrivite, pentru ca mai târziu să le adăugăm în ceaun.
Citeste si: Rețetă delicioasă de gulaș, tocana tradițională a maghiarilor
Pasul 5. În acest timp, ciolanul nostru afumat s-a rumenit, motiv pentru care îl vom lua din ceaun și îl vom pune într-un bol. A venit timpul să punem în ceaun și amestecul de ceapă și morcov, pe care îl vom mai amesteca din când în când.
Pasul 6. În timp ce ingredientele noastre se călesc, vom începe să tăiem și un ardei gras roșu, în fâșii mari. Vom avea nevoie și de un sfert de țelină, pe care o vom tăia și pe aceasta în bucățele mici. Ardeiul și țelina se adaugă și ele peste ceapa și morcovul din ceaun, alături de sare și piper (după gust) și se continuă gătirea lor, în timp ce mai amestecăm.
Pasul 7. Urmează pasul în care vom adăuga și apă peste legumele noastre, atât cât să le cuprindă pe toate, iar apoi vom aștepta ca aceasta să se combine cu toate ingredientele adăugate. Din când în când, se recomandă să mai amestecați, iar când observăm că ciorba noastră a început să prindă culoare, putem adăuga și jumătatea de bucată de ciolan afumat, iar ulterior și bucățelele mici.
Pasul 8. După puțin timp, vom adăuga și mazărea, o lingură de pastă de tomate, dar și 2 căni de borș, pentru ca ciorba noastră să aibă un gust mai acrișor. Între timp ne vom ocupa și de tăierea legăturii de leuștean, iar într-un bol vom sparge 3 ouă, pe care le vom amesteca și le vom adaugă în ceaun, peste preparatul nostru, în timp ce amestecăm. La final, adăugăm și leușteanul.
Ciorba cu ciolan afumat este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!
Citeste si: Rețetă tradițională de cannoli de casă, cu umplutură cremoasă de ricotta