„Mă macină treaba asta.” Mama Deliei Matache, în lacrimi. Ce o macină atât de tare pe femeie

„Mă macină treaba asta.” Mama Deliei Matache, în lacrimi. Ce o macină atât de tare pe femeie
„Mă macină treaba asta.” Mama Deliei Matache, în lacrimi. Ce o macină atât de tare pe femeie

Gina Matache este mereu alături de fiica ei și o susține în tot ceea ce își propune, indiferent de decizie. În cadrul emisiunii ,,Teo Show”, femeia a discutat despre anumite subiecte mai sensibile, în legătură cu fiica ei, inclusiv despre ultimul scandal în care artista a fost implicată.

Delia a fost implicată într-un întreg scandal, după ce a declarat că nu își dorește un copil. Mama ei a izbucnit în lacrimi. Care este motivul și ce o macină atât de tare pe femeie.

Citeste si: „Vrei complicații? Fă un copil!”. Care este motivul pentru care Delia Matache nu vrea să aibă copii

Mama Deliei Matache, în lacrimi

Pe parcursul anilor, Delia a fost obișnuită ca mama ei să fie prezentă lângă ea în cea mai mare parte, inclusiv în momentele în care se afla la repetiții. Gina Matache a povestit despre un eveniment, care a avut loc în urmă cu șase ani, când fiica sa i-a dedicat o piesă plină de emoție, în cadrul unui spectacol.

Cu toate că au trecut atât de mulți ani, lacrimile de emoție nu se opresc să îi curgă, în momentul în care ascultă piesa cântată de fiica sa.

„Greu pot să urmăresc asta (n.r – să revadă momentul în care Delia i-a dedicat o melodie în timpul unui concert), pentru că… (n.r – plânge). Eu am lipsit de la repetiții, de obicei o însoțesc peste tot, iar la spectacolul ăsta nu am putut să văd nicio repetiție, pentru că murise mama. Asta e explicația pentru care eu acolo am avut reacția asta. Eu nu știam ce se va petrece acolo.”,

a declarat Gina Matache, în emisiunea „Teo Show”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Gina Matache a vorbit despre scandalul care a izbucnit în urmă cu câteva zile, după ce Delia a menționat în cadrul unui live pe TikTok că nu își dorește să aducă pe lume copii.

Ea a declarat că de 20 de ani fiica ei primește aceeași întrebare, dar că au trecut peste aceste lucruri, iar în momentul actual nu mai reacționează la ele.

„Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii.

Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber. Cuscra zice: Lumea asta nu are ce face? Doamne ferește .”, a mai declarat Gina Matache.

Mama Deliei Matache, în lacrimi
Mama Deliei Matache, în lacrimi, în cadrul emisiunii ,,Teo Show”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Gina Matache, speriată de problemele de sănătate

Gina Matache își face griji din cauza problemelor de sănătate pe care le are și a declarat că o macină foarte tare și că nu își dorește să ajungă o povară pentru copii, deoarece din cauza problemelor la coloană, există posibilitatea să nu se mai poată ridica din pat.

„Mă macină treaba asta cu sănătatea.

Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a menționat mama Deliei.

Mama Deliei Matache, în lacrimi
Delia[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

,,Are concerte pentru că este frumoasă." Mihai Traistariu, atac dur la adresa Antoniei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală cu iubitul de 19 ani, a decedat. Ce spune tânărul

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies