„Am crezut că nu mai pot să mă fac bine.” Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului. Prin ce a trecut artistul

Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului.
Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului.

Andrei Velcu, pe numele de scenă Tzancă Uraganu, este unul dintre cei mai apreciați artiști la momentul actual, iar succesul lui este unul de milioane. El reușește să ajungă în topul pieseleor, iar fiecare melodie de a lui devine un hit.

Tzancă Uraganu muncește foarte mult pentru a avea o carieră de succes și își surprinde fanii de fiecare dată într-o manieră pozitivă. Cu toate acestea, nici artistul nu are o viață perfectă, deoarece de-a lungul timpului s-a confruntat cu diverse probleme și a apelat la ajutorul unui specialist.

Citeste si: Ce a declarat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, despre retragerea din muzică a artistului

Prin ce a trecut Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului.
Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului.[Sursa foto: Instagram]

Tzanca Uraganu a fost de fiecare dată un artist sincer și a vorbit foarte deschis despre anumite subiecte din viața sa. Cu toate astea, în fiecare zi apare cu o nouă informație despre el, pe care fanii nu o știau.

În cadrul emisiunii ,,Duet”, artistul a declarat mai multe lucruri neștiute despre el, cum ar fi faptul că îi este frică de apă, deoarece nu știe să înoate, iar una dintre cele mai mari dorințe pe care le are în momentul de

față este să învețe.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Cea mai mare frică a mea este de apă. Nu că mi-e frică să fac duș. Mi-e frică de apă de când eram mic, pentru că nu știu să înot. E o dorință foarte mare de a mea să învăț să înot, pentru că cred că așa aș scăpa de frică.

Mi-ar plăcea să am o casă, să văd așa un lac, cum e pe la Snagov, dar când îmi aduc aminte că nu știu să înot, nu mai vreau să văd nici apa.", a declarat Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului.
Tzancă Uraganu a ajuns pe mâna psihologului.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Chiar este un alt motiv de bucurie”. Tzancă Uraganu va deveni tată pentru a treia oară! Cine este femeia care îi va dărui încă un bebeluș

Tzancă Uraganu a fost la psiholog

În timpul pandemiei, Tzancă Uraganu a fost nevoit să meargă la psiholog și a povestit că nu înțelegea de ce se simțea deprimat, deoarece nu avea nicio problemă. Artistul consideră că e cel mai rău lucru care i s-a întâmplat, dar tot răul a fost spre bine.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Am făcut psihoterapie. E ceva care îți schimbă viața. Orice problemă ai avea, trece. Am fost în pandemie. Nu am avut din cauza pandemiei, ci din cauza oboselii, m-a luat o stare foarte urâtă și simțeam oboseală constantă, nu mai puteam să dorm bine. Eram foarte deprimat, nu știam de ce, nu aveam cea mai mică problemă, nu aveam datorii, nu aveam nimic. Am crezut că nu mai pot să mă fac bine și într-o lună eram nou.

Acum, orice problemă aș avea, știu să o calculez să o rezolv. E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat, starea aia de rău pe care am avut-o. Am zis că totul a fost spre bine, am ieșit din niște chestii din care nu eram într-un drum chiar bun atunci. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu.", a mărturisit Tzancă Uraganu, la Duet.

Citeste si: Tzancă Uraganu a devenit tată pentru a doua oară! Lambada a născut un băiețel



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sorinel Puștiu și soția lui au făcut nunta de argint! Florin Salam și Tzancă Uraganu s-au numărat printre invitați

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies