Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate. “Din șase în șase luni mă voi prezenta la spital.”

Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate. “Din șase în șase luni mă voi prezenta la spital.”
Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate

Bianca Rus a povestit o întâmplare în care s-a simțit foarte rău, într-o vacanță din Grecia. De asemenea, a povestit și despre problemele de sănătate pe care le are.

Bianca Rus este o cunoscută divă din showbiz-ul românesc de foarte mulți ani. Vedeta a dus o luptă cu kilogramele în plus pentru mult timp, însă în prezent are o siluetă de-a dreptul perfectă, parcă trasă prin inel. Muzica este pasiunea pe care o iubește cel mai mult, și continuă să aibă diverse proiecte pe mai multe planuri. 

Citeste si: „Mi-a tras țeapă” Sânziana Buruiană si Bianca Rus au rupt prietenia

Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Rus, despre visul ei din copilărie! În ce domeniu își dorea să lucreze: „Mi-am dorit să devin...”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Bianca Rus, stare de rău în Grecia

Bia Rus nu este la primul episod în care i se face rău.

Ieri a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă încă din vacanța din Grecia se confrunta cu diverse probleme de sănătate. În urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru WOWbiz, a făcut mărturisiri despre o experiență deloc plăcută, în care, din cauză că nu a mâncat, s-a simțit extrem de rău. Vedeta se afla în Grecia împreună cu mama ei, într-o cameră de hotel. Aceasta i-a spus mamei sale că nu se simte prea bine, mama sa fiind de părere că este din cauza faptului că nu a mâncat.
Mai apoi, a răscolit întreg hotelul pentru a găsi un medicament pentru a-și reveni.
"M-am simțit foarte bine în Grecia, am vizitat Paralia, a fost frumos, am făcut poze, am avut probleme cu mâncatul, nu prea am mâncat, am slăbit, m-am îmbolnăvit, mi-am cumpărat o blăniță, pe care o să o port toată iarna. Am fost fascinată de priveliștea de acolo, dar dacă ar fi să mă mai duc încă o dată la greci, nu știu dacă m-aș duce, pentru că este foarte lung drumul până acolo.
Am fost cu mașina, e un drum atât de greu, atât de plictisitor. În Grecia, eram cu mama în cameră și i-am spus că mi-e rău și mi-a zis că normal dacă fac figuri la mâncare. I-am zis că mi-e foarte rău. Până la urmă a înțeles. Dar ce să ne facem? Toate erau închise. Am răscolit hotelul de sus în jos, să găsesc un medicament. Am crezut că mor.
Erau toate bunătățile pe masă, dar nu puteam să mănânc. Fetele subțiri, cu foame se întrețin. Ăsta e sloganul meu."
, a declarat Bia Rus.

Citeste si: Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație! Ce decizie a luat artista: „Doamne-ajută să îmi găsesc...”

Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Rus este în doliu! Bunica vedetei s-a stins din viață în urmă cu scurt timp: „Am căzut pe canapea și nu am mai știut de capul meu”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Declarațiile Biancăi Rus despre problemele de sănătate

Vedeta obișnuiește să facă diverse sacrificii pentru ca imaginea ei să fie una de excepție. Astfel că acum, Bianca a ajuns de urgență la spital. Cântăreața a leșinat în propria casă, având mai apoi nevoie de îngrijiri din partea medicilor. Bianca Rus a declarat că totul a pornit de la o perfuzie pe care și-a administrat-o de una singură acasă, deși în timpul acestui tratament ar fi trebuit să fie supravegheată de un medic, fapt ce nu a fost respectat de către ea.


"Am avut o problemă pentru că am făcut o perfuzie la domiciliu cu fier, ceea ce se face doar în spital, sub îngrijirea medicului. A venit salvarea, am leșinat, au fost niște incidente prin care am trecut cu brio. Evident, următoarea zi am fost la spital, unde medicii au avut grijă de mine și a fost totul bine. De mai mult timp fac un tratament cu fier, pentru că am o carență de fier, o anemie foarte mare și sunt nevoită să fac această perfuzii. Dar acum, din șase în șase luni mă voi prezenta la spital, unde vor avea grijă de sănătatea mea", a mai dezvăluit Bianca Rus, pentru un post TV.

Citeste si: Bianca Rus, probleme mari de sănătate din cauza înfometării: „Am făcut o anemie gravă!”

Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Bianca Rus, despre visul ei din copilărie! În ce domeniu își dorea să lucreze: „Mi-am dorit să devin...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies