Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”
Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Iancu Sterp a vorbit despre ce s-a întâmplat, după ce s-a întâlnit în mod întâmplator cu Beni, în oraș.

Beni, adolescentul care a stat cu familia Sterp o perioadă lungă de timp la ei în casă, s-a mutat înapoi în locuința mamei sale, cu ceva timp în urmă. Familia Sterp a întâmpinat diverse probleme în acele momente, deoarece mama băiatului a chemat poliția pentru a-și lua înapoi fiul acasă, pe motiv că este folosit la ”diferite treburi în gospodărie”. În aceeași perioadă, frații Sterp au vorbit public despre acest subiect destul de delicat, spunând că l-au primit pe Beni în casa lor cu toată dragostea și că l-au tratat exemplar, exact ca pe un membru al familiei lor.

În prezent, Iancu Sterp s-a întâlnit în mod neașteptat cu Beni, în oraș, și l-a luat la rost pe băiat, făcând totul public pe platformele de socializare.

Citeste si: “Cine râde la urmă, râde mai bine!” Iancu Sterp, imagini cutremurătoare!

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta, reuniune de familie la ea acasă. Gestul făcut față de logodnica lui Culiță, filmat de artist: „Ne șantajează emoțional.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Reacția lui Iancu Sterp, în urma întâlnirii cu Beni

Toți membrii familiei Sterp s-au atașat foarte tare de Beni, adolescentul de care au avut multă grijă o lungă perioadă de timp. Deși Beni avea deja o familie proprie, acesta a preferat întotdeauna să stea în prezența mamei Geta și a fraților Sterp, însă din cauza problemelor cu oamenii legi, el a trebuit să se întoarcă acasă la mama lui biologică.

Citeste si: Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce declară Mama Geta despre actuala fostului său bărbat. Tatăl copiilor nu și-a făcut apariția cu femeia lui la nuntă Getuței: “Și-a găsit o doamnă cu care stă.”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Beni nu mai stă deja de câteva luni bune în casa mamei Geta, iar în prezent, însă, Iancu s-a întâlnit întâmplător cu adolescentul în oraș și l-a întrebat imediat dacă a fost la școală, fiind interesat de situația școlară a băiatului. Beni a răspuns răzând că a fost la școală, însă Iancu nu a fost atât de sigur pe vorbele adolescentului, așa că l-a întrebat dacă nu cumva minte, tânărul spunând că a avut dreptate, căci mai apoi i-a recunoscut că a plecat chiar de la ora de română.

Așadar, Iancu l-a luat cu mașina pe băiat și au mers împreună la sală, acolo unde trebuia să ajungă inițial fratele lui  Culiță.
Iancu: Ia uitați cu cine m-am întâlnit. Ai fost la școală, mă? Sau mă minți?
Beni: Am fost, serios. Am fost.
Iancu: Ai fost? Și de ce ai plecat la ora 10?
Beni: O problemă.
(n.r- spune râzând).

Iancu: Ce problemă? Nu îți place ora de română?
Beni: Nu!
Iancu: Păi dacă te vede profa de română cu mine în mașină acum, zice că eu te-am luat de la școală. Pe mine pică. Ai sărit poarta?”, a fost conversația dintre cei doi.
”Am venit și eu la sală în oraș, fraților...
Și cu cine mă întâlnesc în față, cu Beni. Te bagi cu mine la sală, mă?”
, a spus Iancu Sterp, în mediul online.

Citeste si: „Sper că v-am lămurit pe toți de ce.” Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea. Despre cine este vorba

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

“Cine râde la urmă, râde mai bine!” Iancu Sterp, imagini cutremurătoare!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies