Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile”

Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL
Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile”

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Află din rândurile următoare cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica artistului.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. De asemenea, descoperiți și alte detalii legate din viața de familie ale îndrăgitului artist, dar și cu cine seamănă fetița lui.

Cine este Alessia Ecaterina Andreianu

Citește si: CRBL, la un pas de divorț? Ce s-a întâmplat între el și soția lui: „Discuții despre divorț..."

Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL

CRBL, pe numele său real, Eduard Mihail Andreianu, este tatăl unei fetițe superbe, pe nume Alessia Ecaterina Andreianu.

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, însă nu multă lume știe detalii despre viața sa personală.

În anul 2008, CRBL își unea destinul cu cel al Elenei Vascu. Cei doi soți s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni în cadrul căreia Elena i-a fost coregrafa lui CRBL  și au trăit împreună o frumoasă poveste de

dragoste.

Ca rod al iubirii celor doi, s-a născut Alessia Ecaterina Andreianu, o tânără domnișoară care a obținut cele mai frumoase trăsături de la părinții ei.

Alessia s-a născut în data de 21 august și i-a făcut pe CRBL și pe Elena cei mai fericiți părinți.

Nu îmi fac griji ca alți tați de fete. Eu sunt convins că i-am dat o educație suficient de bună Alesiei încât să poată să ia cele mai înțelepte decizii în viață, dar anturajul are întotdeauna ceva de spus și… trebuie

să greșească și ea ca să își primească lecțiile. Suntem aproape de ea în tot ceea ce face și o susținem .”, a declarat CRBL în cadrul unui interviu despre fiica sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fiica lui CRBL   este îl moștenește pe artist

Citește si: Cine este CRBL. „Eu vin dintr-o familie de români, mama fiind educatoare, tata fiind CFR-ist, mai am o soră mai mare și un frate mai mic"

Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL

În prezent Alessia este o tânără domnișoară de 12 ani și este destul de prezentă pe rețelele de socializare. Atât Elena, cât și CRBL, postează des fotografii și clipuri video cu fetița lor.

Mai mult decât atât, Alessia are și propriile sale pagini de socializare, unde postează diferite fotografii și videouri.

Artistul a luat-o încă de mică pe fetiță la unele evenimente, iar în anul 2017, Alessia a participat și la o emisiune prezentată de Dan Bittman.

De atunci și până acum, cariera Alessiei în mediul online a evoluat, iar tânăra domnișoară a devenit vloggeriță, având un canal de YouTube unde postează diferite videouri.

Mai mult, Alessia a lansat și o piesă, semn că îl moștenește foarte bine pe tatăl său.

Cum arată fiica lui CRBL

Citește si: CRBL s-a mutat în Spania! Care este motivul deciziei radicale luate de artist?!

Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL

Dacă din punct de vedere al temperamentului și pasiunii pentru muzică, Alessia îi seamănă lui CRBL, ca aspect fizic, tânăra domnișoară seamănă izbitor cu mama sa.

În fotografiile postate pe social media, Alessia este mereu cu zâmbetul pe buze, moștenind carisma tatălui său.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Îi place să cânte, să danseze, mai nou îi place să filmeze și să își editeze videourile, îi place tot ce ține de unboxing, îi place să citească, experimentează lucruri noi, cum ar fi să învețe să vorbească mandarină. Pot spune că îmi seamănă cumva.”, a povestit CRBL în cadrul unui interviu.

CRBL   s-a mutat cu familia din România

Citește si: „Am făcut ședință de familie”. CRBL se întoarce în România, după 6 ani de locuit în Spania

Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL

În urmă cu 2 ani, CRBL împreună cu soția sa au luat o decizie radicală pentru binele familiei lor. Cei doi s-au mutat împreună cu Alessia în Spania, unde s-au adaptat foarte bine toți trei.

Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită .”, a povestit CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

CRBL și-a dorit să facă o schimbare radicală în viața sa, așa că a hotărât să părăsească România alături de cele mai importante fete din viața lui. S-a mutat lângă Valencia, în Spania, deoarece vizitase țara respectivă în nenumărate rânduri, iar astfel, i-a fost mult mai ușor să se integreze.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este OASE. „Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies