“Nu trebuie să plângă.” Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman a publicat imaginile când plângea după ea

“Nu trebuie să plângă.” Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman a publicat imaginile când plângea după ea
“Nu trebuie să plângă.” Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman a publicat imaginile când plângea după ea

Vlad Gherman a făcut publice în mediul online câteva imagini în care plângea după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actrița a oferit și ea, de asemenea, o primă reacție după cele întâmplate.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu foarte iubit și apreciat de o țară întreagă, care a ținut timp de nouă ani. Momentul în care cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, după un timp atât de lung, i-au luat prin surprindere pe admiratori, întrucât cei doi îndrăgostiți păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Astfel, despărțirea a fost un moment extrem de dificil și pentru fostul cuplu, mai ales că încă aveau sentimente unul pentru celălalt.

Cristina și Vlad au ales, în acea perioadă, să-și anunțe fanii despre hotărârea luată, printr-un videoclip comun postat pe rețelele de socializare. Cei doi au susținut că erau doar niște copii când au ales să devină un cuplu, și că au evoluat foarte mult împreună, însă au ajuns în punctul în care să aibă alte aspirații total diferite de la viață.

Citeste si: „Asta este greșit.” Oana Moșneagu, prima reacție după ce Vlad Gherman a făcut publice imaginile în care plânge după Cristina Ciobănașu.

Citeste si: ”Nu e absolut nimic rușinos în asta!” Vlad Gherman a făcut publice imaginile după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Actorii au decis să rupă ori legătură la început, însă viața profesională i-a făcut să se vadă destul de des pe platourile de filmări, sfârșind prin a fi din nou prieteni. Între timp, Vlad și Cristina au reușit să-și refacă viețile amoroase.

Vlad Gherman a început o relație cu actrița Oana Moșneagu, colega sa dintr-un serial, iar Cristina Ciobănașu și-a găsit liniștea în brațele lui Alexandru Mureșanu, un tânăr stomatolog.

Cristina Ciobănașu, prima reacție după imaginile cu Vlad Gherman după despărțire

Cristina Ciobănașu a fost destul de indiferentă față de această situație, și nu a dorit să facă vreun comentariu pe acest subiect, lăsând să se înțeleagă faptul că a depășit momentul de mult timp, și a reușit să treacă peste, focusându-se atât pe viața sa personală, cât și pe cea profesională.

Actrița a mărturisit pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea de stories, despre proiectele sale profesionale ce urmează să le aibă pe viitor, ignorând complet să deschidă un subiect despre fostul său partener de viață, Vlad Gherman.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Îți rup capul când ajungi acasă”. Oana Moșneagu, reacție dură la adresa lui Vlad Gherman

Citeste si: Oana Moșeangu și Vlad Gherman, pe holurile spitalului. Ce a pățit actrița

Vlad Gherman, cu ochii înlăcrimați după despărțirea de Cristina Ciobănașu

După doi ani de la separarea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, artistul a postat câteva secvențe în care plângea. Vlad Gherman  a fost întoteauna o persoană deschisă și transparentă cu admiratorii săi, și nu s-a simțit niciodată rușinat să-și arate sentimentele pe care le simte în interior pe platformele de socializare.

Mai mult decât atât, actorul își încurajează fanii să se descarce atunci când simt nevoia.

Citeste si: “Nu e ca și cum n-o mai primesc în casă!”. Vlad Gherman a fost surprins când a aflat că Oana Moșneagu nu se mai întoarce acasă

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: ,,Cum te-am luat și ce ai ajuns?” Ce i-a transmis Oana Moșneagu iubitului său

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: «Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată», iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei. Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a povestit actorul pe social media.

Citeste si: ,,Eu voi fi cu ochii în patru.” Vlad Gherman a făcut public un mesaj pe care Oana Moșneagu l-a primit, în timp ce era plecată. Ce a declarat actorul



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Asta este greșit.” Oana Moșneagu, prima reacție după ce Vlad Gherman a făcut publice imaginile în care plânge după Cristina Ciobănașu.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies