“Nu am mai fost atât de slabă.” Adina Postelnicu de la trupa "Heaven", a ajuns pe perfuzii

“Nu am mai fost atât de slabă.” Adina Postelnicu de la trupa
Adina Postelnicu de la trupa Heaven, a ajuns pe perfuzii

Adina, solista trupei “Heaven”, a ajuns pe perfuzii și multe vitamine. Iată prin ce momente dificile trece artista!

Adina Postelnicu a devenit celebră în urma trupei "Heaven". Solista este împreună cu rapper-ul Glance, cu care are împreună o fetiță în vârstă de trei ani, Zeynep Maria.

Citeste si: Adina, ex-Heaven, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre sarcină: "Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată"! A dezvăluit numele copilului

Adina Postelnicu de la trupa Heaven, a ajuns pe perfuzii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Te voi iubi veșnic.” Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă

Adina se luptă cu probleme de sănătate

Adina de la “Heaven" a susținut faptul că de când a dat naștere fiicei ei, nu prea a mai avut timp de ea și a ajuns să cântărească doar 51 de kilograme, ba chiar, a început să cadă din picioare.

Starea i s-a mai agravat după ce aceasta s-a suprasolicitat cu diverse treburi care trebuiau duse la bun sfârșit. Femeia a spus despre ea că se consideră o mamă foarte posesivă și mereu în alertă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în închisoare. “Se pare că a cedat…”

Adina Postelnicu de la trupa Heaven, a ajuns pe perfuzii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț. “Am reușit să mă scutur de toată energia negativă.”

“Încă mă trezește fiică-mea noaptea. Are trei ani și ceva, dar eu sunt genul de mamă posesivă, sunt călare pe ea toată ziua. Știu că greșesc, nu prea mai ai timp să mănânci, nu prea mai ai timp nici să  dormi. Nu am fost atât de slabă de foarte mulți ani. Am slăbit vreo 5-6 kilograme. Acum am în jur de 51 de kilograme și eu mă simt bine undeva la 54-53 de kilograme! Sunt sub linie, am făcut și prostia de a conduce mult, de a pleca la concerte, nu am dormit, m-am stresat, venit repede acasă la copil, până am căzut  din picioare!”, a declarat Adina Postelnicu.
Deși cântăreața a ajuns să aibă nevoie de perfuzii pentru a se pune pe picioare, nu a mers la spital. Mama acesteia, care a profesat în domeniul medical, este cea care a avut grijă de vedetă în tot această perioadă plină de încercări.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citeste si: Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Adina Postelnicu de la trupa Heaven, a ajuns pe perfuzii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sunt monturile și cum ne afectează sănătatea. „Este necesar să înțelegem bine istoricul familial pentru a pune corect diagnosticul”

“Nu am leșinat, dar am amețit și-am căzut! Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj! Nu am ajuns la doctor, pentru că am doctorul acasă. Mama e fost cadru medical, mi-a făcut câteva perfuzii, am luat vitamine. M-au pus pe picioare, în trei zile mi-am revenit. Plecam  noaptea , conduceam cam 200-400 de km, când mă întorceam, că nu voiam să se trezească fără mine, ea se trezea pe la 2 noaptea. Asta a fost prostia pe care am făcut-o, nu am făcut bine ce am făcut.” a declarat Adina Postelnicu, pentru click.ro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

“Te voi iubi veșnic.” Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” a decedat! Femeia se lupta cu o boala cruntă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies