“Este un hobby pentru mine, am o colecție uriașă.” În ce decide Ilinca Vandici să își investească câștigurile

“Este un hobby pentru mine, am o colecție uriașă.” În ce decide Ilinca Vandici să își investească câștigurile
În ce decide Ilinca Vandici să își investească câștigurile

Ilinca Vandici se numără printre cele mai apreciate prezentatoare din țară. Vedeta, pe lângă proiectele de televiziune, mai are diverse contracte cu branduri renumite. În timp ce alte persoane își investesc banii câștigați în afaceri, vedeta decide să-i folosească în alt scop. Iată despre ce este vorba!

Ilinca Vandici este o prezentatoare foarte îndrăgită și cunoscută din țara noastră. La vârstă de 36 de ani, Ilinca și-a făcut debutul în televiziune cu ani în urmă și a reușit să ajungă cu ușurință la sufletul publicului. Totodată, de mai bine de șapte sezoane, este la cârma emisiunii Bravo, ai Stil!, show difuzat pe postul Kanal D. Deși are o carieră de invidiat în televiziune, ea se mai bucură de diverse contracte cu branduri faimoase, ceea ce înseamnă că Ilinca ajunge să aibă câștiguri lunare destul de mari.

Însă, în loc să investească în diferite afaceri, așa cum se tot practică la vedete, aceasta a decis să investească în propria persoană.

Citeste si: Care sunt ținutele preferate ale Ilincăi Vandici de la Bravo, ai stil

În ce decide Ilinca Vandici să își investească câștigurile[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce stil de viață are Ilinca Vandici. „Știu exact câte ore nu mănânc”

Investițiile Ilincăi Vandici

În cadrul unui interviu, Ilinca Vandici a declarat că își investește banii în propria imagine, de la haine, accesorii, pantofi, până la vacanțe și conținut care să atragă pe platformele de socializare.
„Nu fac investiții extrem de mari, însă investesc în imaginea mea, în tot ceea ce înseamnă exteriorul – haine, accesorii, pantofi – în vacanțe, în conținutul pe care îl realizez pentru rețelele mele sociale. În continuare investesc în imaginea mea ”, a spus Ilinca Vandici, potrivit Ciao.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Denise Rifai și Ilinca Vandici, premiate la "Gala Performanței și Excelenței"

În ce decide Ilinca Vandici să își investească câștigurile[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 

Însă, aceste lucruri nu se întâmplă de puțin timp, ci de ani buni. Din primii bani câștigați, Ilinca Vandici a hotărât să își cumpere o pereche de sandale pe care le văzuse în vitrina unui magazin, ceea ce înseamnă că a avut mereu o pasiune

pentru tot ceea ce înseamnă frumos.
„Mi-am cumpărat o pereche de sandale pe care le văzusem în vitrina unui magazin. Se știe deja că sunt o iubitoare a pantofilor eleganți. Este un hobby pentru mine, am o colecție uriașă de încălțăminte” a mai declarat Ilinca, conform sursei citate anterior.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Stilul de viață al Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici este întotdeauna atentă la modul în care arată, însă, în urmă cu puțin timp, vedeta a făcut mărturisiri despre secretul siluetei sale de invidiat. Spre surprinderea tuturor, ea nu obișnuiește să țină vreo dietă anume, ci are doar un stil de viață echilibrat și sănătos, de mai bine de 10 ani.
„Nu, nu țin o dietă.

Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani de zile deja, și ăsta este secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: Ok, acum mă las de dietă și ce fac? Mă apuc și mănânc tot ce îmi convine? Mamă, una, două pun la loc kilogramele pe care le-am slăbit!” a
spus Ilinca Vandici, pentru VIVA!

Citeste si: Ilinca Vandici, despre momentele grele din viața ei: „Dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul”

În ce decide Ilinca Vandici să își investească câștigurile[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce stil de viață are Ilinca Vandici. „Știu exact câte ore nu mănânc”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies