„Am putut să observ că tatăl meu are o problemă. Foarte des, odată la câteva zile, observam că vine acasă şi era băut." Georgiana Drăgan, povestea unei consumatoare de substanţe interzise

„Am putut să observ că tatăl meu are o problemă. Foarte des, odată la câteva zile, observam că vine acasă şi era băut.
„Am putut să observ că tatăl meu are o problemă. Foarte des, odată la câteva zile, observam că vine acasă şi era băut." Georgiana Drăgan, povestea unei consumatoare de substanţe interzise

Descoperiţi povestea impresionantă a unei foste consumatoare de droguri, Georgiana Drăgan. Femeia a ajuns inclusiv să întreţină relaţii sexuale, în schimbul banilor, pentru a-şi putea procura substanţele interzise.

Aflaţi din rândurile următoare cine este Georgiana Drăgan, o femeie greu încercată de viaţă, sub diverse forme pe care nimeni nu şi le-ar dori. În cadrul emisiunii „În Oglinda” de pe contul de YouTube al postului Kanal D, Georgiana Drăgan a făcut o serie de destăinuiri, ce te pot lăsa cu sufletul la gură. Viața grea, alături de un tată alcoolic, a aruncat-o într-o viaţă plină de abuzuri.

În primul rând, a căzut în patima alcoolului, apoi a drogurilor şi ulterior a relațiilor sentimentale defectuoase. Toate acestea au împins-o către o viaţă plină de chin şi nefericire. Din păcate, Georgiana Drăgan a ajuns să aibă 20 de dosare penale şi a vândut multe obiecte de valoare, din casă.

Cine este Georgiana Drăgan, femeia care a căzut în patima alcoolului şi a drogurilor

Citeste si: ,,Eu i-am închis ochii”. Rona Hartner, declarații emoționante, despre tatăl ei. Vedeta suferă și în momentul actual, la doi ani după moartea lui

povesti triste scurte
Georgiana Drăgan la emisiunea „În Oglinda” de pe contul theExclusive (Kanal D)[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: „Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

Copilăria şi-a petrecut-o la ţară, în vremea comunismului, departe de părinţi.

Georgiana Drăgan: „Am copilărit la bunica mea, din partea mamei. Eu şi fratele meu ne-am născut în Bucureşti, pe vremea comunismului. Părinții erau oameni muncitori, care îşi vedeau de treabă.”

Pentru că nu puteau să supraviețuiască patru persoane cu un singur salariu, decizia părinților a fost de a duce copiii la bunici, pentru a-şi putea menţine locurile de muncă. Deşi, nu au avut lipsuri materiale în acea perioadă, cei mici, nu au putut înlocui dragostea părinţilor.

Georgiana Drăgan a specificat că în momentul în care s-au întors definitiv la Bucureşti, pentru ei a urmat o perioadă de reacomodare alături de părinții care nu le-au fost alături fizic, în anii copilăriei.

Georgiana Drăgan: „Am putut să observ că tatăl meu are o problemă. Foarte des, odată la câteva zile, observam că vine acasă şi era băut. Orice discuție îl irita, devenea din ce în ce mai irascibil şi nervos.

(...) Scenele de violentă verbală şi fizică au crescut în intensitate.”

Cu lacrimi în ochi, Gergiana a rememorat prima bătaie pe care a primit-o mama ei, din partea tatălui. Imaginile trecutului au făcut-o pe femeie să precizeze că atât ea, cât şi fratele ei, deveniseră un scut de protecție pentru cea care le dăduse viaţa.

Georgiana Drăgan: „Au fost foarte multe momente când el a reuşit s-o lovească!”

Georgiana Drăgan a fost abuzată sexual, la vârsta de 13 ani

Citeste si: Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Georgiana Drăgan la emisiunea „În Oglinda” de pe contul theExclusive (Kanal D)[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”

Din nefericire, calvarul a început să apară în viaţa Georgianei. La vârsta de 13 ani, a fost victima unui abuz sexual. Toată durerea pe care o acumulase, a făcut-o se să disprețuiască şi să aibă o stimă de sine foarte joasă.

Georgiana Drăgan: „A fost și vârsta la care am fost victima unui abuz sexual. Cred că asta, mai ales, pentru că m-a afectat pe mine în mod direct, de data asta, mi-a rupt, efectiv, în bucăți, imaginea de sine și sentimentul de valoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De atunci, îmi aduc aminte că îmi era foarte greu să mă mai privesc pe mine, să mă uit în oglindă și să nu mă disprețuiesc, oricât de dur ar suna, pentru că mintea mea de copil, până la urmă, chiar dacă eram, deja, adolescentă, se învinovățea foarte puternic pentru evenimentul respectiv.

Faptul că nu am vorbit cu nimeni, nu am vorbit cu mama mea, fiindcă nu îmi mai doream să o încarc cu așa ceva, deja avea ea atâtea probleme. Atunci, toate lucrurile astea, începând de la violența de acasă, abuzul sexual, toată durerea asta nu am putut să o împărtășesc cu cineva, lucru ce m-a făcut să o interiorizez foarte tare.

Chiar ştiu că m-am uitat în oglindă. Am stat cu mine și m-am gândit: “Am două variante: să îmi blochez tot ceea ce simt față de evenimentul ăsta și să fac tot ce ține de mine să nu se afle sau să o iau razna.”

Despre evenimentul nefericit, Georgiana nu i-a spus nici măcar mamei ei.

Prima patimă a Georgianei Drăgan – alcoolul

droguri
Georgiana Drăgan la emisiunea „În Oglinda” de pe contul theExclusive (Kanal D)[Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru a reprima suferinţele pe care le adunase în suflet, Georgiana a căzut în patima alcoolului. Licoarea lui Bachus pusese stăpânire pe tânăra fată şi cu greu a reuşit să iasă din ghearele viciului.

Georgiana Drăgan: “Devenise o plăcere să mă îmbăt în discotecă și să am sentimentul că evadez din realitate. Că fug din viața mea. Fugeam de realitatea în care eu trebuia să trăiesc. Mă simțeam neputincioasă în a face mai mult pentru mama mea. Trăiam cu sentimentul ăsta de durere, de frică și atunci, alcoolul mă dezinhiba. Alcoolul îmi pansa pentru câteva clipe, tot ce simțeam la nivel profund.”

Prima dragoste a fost la vârsta de 17 ani. Din nefericire, acel bărbat i-a provocat o grămadă de suferinţe. Iubitul de atunci a atacat-o de prea multe ori, încât atunci când a trebuit să facă poză pentru diploma de absolvire a examenului maturităţii (BAC-ul), aceasta a trebuie să aplice mult machiaj pentru a ascunde vânătaia de la ochi.

Georgiana Drăgan: „Devenea atât de violent, încât mă urmărea, pentru că ajunsesem inclusiv să mă feresc de el ca să merg în cluburi. El stătea noaptea și mă urmărea, ore în șir în scara blocului să mă aștepte să vin și așa mai departe, când mă și prindea dădea în mine rău de tot. Îmi aduc aminte și acum că în poza de pe diploma de BAC eram vânătă la ochi și eram super, super machiată. Îmi aduc aminte și acum că trebuia să-mi fac poza ca s-o pun pe diplomă și nu știam cum să mă mai machiez ca să nu se vadă.”, a povestit invitata lui Mihai Ghiță.

Pe canalul de YouTube, theXclusive, femeia a povestit şi de un alt moment al vieţii ei, atunci când a devenit consumatoare de droguri. Companion i-a fost însuşi, fratele ei. Lucrurile de valoare din casă, au devenit în scurt timp, obiecte vandabile la amanet.

Cum a început să consume droguri Georgiana Drăgan

Georgiana Drăgan la emisiunea „În Oglinda” de pe contul theExclusive (Kanal D)[Sursa foto: Captură YouTube]

Georgiana Drăgan: „În primă fază, primul punct a fost momentul în care mi-am amanetat un inel pe care îl primisem cadou de la mama mea, la vârsta de 18 ani și pe care îl iubeam foarte mult.

În momentul în care eu, cu mâna mea, pe picioarele mele, m-am dus și l-am lăsat în amanet, ca să fac bani, a fost unul care mi-a transmis un mesaj de alarmă, că s-ar putea să am o problemă mare. Dar am trecut repede peste și, apoi, am început să cerem bani de la părinții noștri.  Evident, neavând resurse foare mari, ne dădeau în anumite momente și, bineînțeles, pentru alte motive spuse de noi.  Apoi, am început să luăm lucruri din casă, respectiv, tot ce putea fi vândut sau amanetat, am amanetat toate obiectele mele, ale mamei mele, televizorul.

Mama mea, săraca, de multe ori, când venea de la muncă, deschidea ușa și constată că îi lipsește mașina de spălat sau televizor sau alte obiecte de genul, până la punctul în care am ajuns chiar să o tâlhărim și pe ea”, a povestit Georgiana Drăgan.

Tensiunile create deja în casă, depăşiseră cu mult nivelul normalului. Mama lor ajunsese să fie tâlhărita chiar de propriii copii, luându-i-se tot ce a avea mai de preţ.

Georgiana Drăgan: „Spre exemplu, într-o zi, fratele meu a cerut telefonul, motivând că vrea să dea un telefon cuiva și a fugit cu telefonul și a lăsat-o plângând și strigând după el.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ultimul obiect de valoare al ei era un ceas pe care îl iubea foarte mult, era atașată de el, se mândrea cu el și costă și ceva bani și, într-o stare de sevraj, cu dureri, i-am zis: “Dă-mi ceasul, că vreau să mă duc să mă droghez, că nu mai pot, mi-e rău, mor de rău și sunt în stare de orice!””

A început să plângă, i-am zis: “Dă-mi ceasul că, dacă nu, devin violentă, sunt în stare să dau în tine”. Până la urmă, l-am smuls și am lăsat-o acolo plângând.

Nu mai aveam ce să luăm din casă, mama mea deja avea datorii pe la bănci și la întreținere. Tata a venit cu o sfoară, mi-a pus sfoara și a zis: “Alege! Te duci să te spânzuri sau îți dau bani, te duci și îți iei cât ai nevoie și îți faci o supradoză, numai nu mai vreau să văd cum te distrugi. Mai bine să te știu moartă și să nu mai sufăr în fiecare zi!””,  a mai spus Georgiana Drăgan pentru Kanal D.

Tensiunea din casa familiei Drăgan atinsese cote maxime. Tânăra care abia avea vârsta majoratului, a început să fure din magazine.

Georgiana Drăgan:  “Nemaiavând resurse acasă, am început să furăm. Furam în mod special din magazine. De asta s-a ajuns să am atâtea dosare penale. Mă simteam incapabilă de a ieşi din asta. Noi mai plecăm de acasă, de multe ori sau tatăl nostru ne dădea afară. Stăteam pe stradă, dormeam pe scara blocului, pe cartoane. Ajunsese să cerşim în fata restaurantelor... bani, mâncare. Ajunsesem în ultimul hal!”

Acela fost momentul în care ea şi-a dat seama că o distrusese inclusiv pe mama ei, care nu mai avea nimic.

Georgiana Drăgan:  “Eu am ajuns la punctul în care, neavând bani, am ajuns să am relaţii (sexuale) pentru bani. Nu a fost de foarte multe ori, dar a fost suficient, încât să îmi amplifice toate gândurile negative despre mine, toată ura despre mine. Acum simţeam că mi-am pierdut complet şi irevocabil, demnitatea.” a precizat Georgiana Drăgan pentru theExclusive.

La vârsta de 19 ani, femeia a luat decizia de a se întoarce la cel care i-a deschis apetitul pentru consumul de droguri. Din dorinţa de a experimenta cât mai multe lucruri noi, Georgiana a reuşit să se reapuce de droguri, deşi o perioadă, se lăsase.

Georgiana Drăgan: "La 17 ani am fumat prima dată marijuana. Din nefericire, am devenit din ce în ce mai deschisă spre a experimenta lucruri noi și senzații inedite. Așa s-a întâmplat că la 19 ani, după ce m-am despărțit de tipul abuziv și s-a mutat la noi în bloc băiatul cu care am început să consum heroină. Aflasem despre el că fusese consumator de heroină, dar nu aveam foarte multe informații despre drogul acesta.

Am crezut că o vom lua de la zero, pentru că și el consumase și eu consumasem niște droguri, dar nu a fost deloc așa. El s-a reapucat după o perioadă și la fel, eu îl iubeam foarte mult, îmi doream să ne căsătorim, aveam o perspectivă de viitor, dar din păcate când el s-a reapucat, din  dragoste pentru el am decis să continui relația și speranța era că el se va lăsa.

Nu a fost așa și am ajuns să mă apuc eu. Cred că a fost o frustrare pentru că nu-l înțelegeam și mi se părea că nu este suficient de puternic să renunțe.", a mărturisit Georgiana Drăgan.

După o viaţă de calvar, Georgiana Drăgan a avut parte de o viață, care pare că respectă scenariul unui film. Printre alcool, droguri și zile întregi în care s-a trezit cu sentimentul de vinovăție, aceasta a reușit totuși, să iasă la liman.

Georgiana Drăgan: “Acum văd un om cu demintate. Demnitate care a fost redată de dragostea oamenilor care au investit şi au crezut în mine. Cel mai des am înţeles cât sunt de iubită de Dumnezeu. În momentul în care l-am acceptat pe El în viaţa mea, totul s-a schimbat. Din asta a izvorât tot ceea ce sunt astăzi.” a conchis Georgiana Drăgan, în vârstă de 37 de ani.

Urmăriţi întregul interviu pe contul theExclusive!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies