Cine este Alex Velea. „Mă descurc în situații critice”

cine este alex velea
Cine este Alex Velea

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România. Cu o carieră de aproape 20 de ani, piesele artistului sunt îndrăgite de o mulțime de români. Vedeta este destul de rezervată în ceea ce privește viața personală, însă nu a ezitat să își spună povestea în diverse interviuri.

Alex are una dintre cele mai longevive și iubite relații din showbizul românesc, alăuturi de femeia pe care a cucerit-o cu 10 ani în urmă, Antonia.

Cariera lui Alex Velea

cati copii are alex velea
Alex Velea își dorește o familie și mai mare[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Cum arată inelul de logodnă

Anul 2003 a reprezentat debutul în muzică a lui Alex, după ce a câștigat o emisiune-concurs.

Apoi, cariera sa a început cu o colaborare cu Anna Lesko, urmată de una cu Anda Adam. În anul 2006, Alex a lansat primul său album, care a fost un succes incredibil. Ulterior, Velea a devenit un nume important în lumea muzicii din România și a avut numeroase colaborări cu artiști importanți de la noi din țară, precum Smiley, Puya, Connect-R, Ruby și alții. În urmă cu 10 ani, Alex a lansat o piesă care a devenit hit, ce a strans 41 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Povestea dintre Alex Velea și Golden Boy Society

În urmă cu câțiva ani, artistul a înființat o casă de producții și o trupă, Golden Gang. Printre membrii acestora se aflau și Mario Fresh și Lino Golden, doi artiști pe care Alex Velea i-a format. Tinerii au locuit la Alex și la Antonia, fiind caa o familie pentru ei, oferindu-le șansa să devină cântăreți atât de cunoscut.

Recent, Mario și Lino au părăsit trupa și s-a creat un mare scandal în showbizul românesc.

La cât e de frumoasă, aș fi înnebunit ” Ce a declarat Alex Velea despre logodnica lui, Antonia

alex velea si antonia
Alex velea și Antonia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost văzuți din nou împreună

Partenera lui Alex Velea este una dintre cele mai frumoase și râvnite femei din România. Cu toate acestea, artistul a mărturisit, în cadrum emisiunii „Detectorul de minciuni”,  că a învățat să nu fie gelos, pentru a construi o relație frumoasă alături de frumoasa brunetă.

„Am învățat să nu fiu gelos, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit.

Am încredere maximă în ea și este valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Nu i-am dat motive să fie geloasă, știe cât o iubesc și cât o respect.”, a povestit vedeta.

Cei doi cântăreți au 2 copii, Dominic, în vârstă de 7 ani și Akim, fiul lor cel mic, care are 5 ani. Din fosta căsnicie cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, Maya.

Cu toate că nu este copilul său biologic, Alex a declarat că o iubește extrem de mult pe fetița logodnicei sale.

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după 3 cezariene, nici grupa sanguină nu îi mai permite să aibă alt copil. Mi-ar fi plăcut să avem o familie și mai mare. Cu siguranță am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi de dorim mult să investim în educația lor, să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut.”, a declarat Alex.

Cât de mult l-a încercat viața pe Alex Velea

alex velea varsta
Ce vârstă are Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Tzancă Uraganu. „Atâta timp cât nu mă trădează soția, nu mai mi-e frică de nicio trădare!”

Deși pare că are o viață perfectă, cu o carieră de succes și o familie frumoasă, Alex a întâmpinat și momente dificile de-a lungul vieții, în cei 38 de ani ai săi. Cântărețul a povestit că deși încearcă să fie dur, se emoționează rapid când vine vorba de familie. Unul dintre cele mai dificile momente din viața lui a fost acela că proprii copii nu îi purtau numele. Situația divorțului Antoniei a fost una extrem de complicată, din cauza custodiei pentru fetița ei. Așadar, deși artista avea doi copii cu Alex, băieții purtau numele Castellano, din cauză că nici mama lor nu scăpase de acest nume. Din acest motiv, băieții nu au putut fi botezați în primii ani de viață. Recent, procesul s-a încheiat, iar Velea a reușit să facă toate demersurile pentru ca Dominic și Akim să îi poarte numele.

„Pus în fața faptului împlinit, sunt în stare să mă descurc în situații critice, pentru că am văzut niște atrocități în viața asta. Dar la polul opus, dacă văd un desen sau ceva care mă emoționează, pot să plâng. , a mărturisit cântărețul.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Cine este CRBL (Eduard Mihail Andreianu). "Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești."

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies