„Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”. Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online

„Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”. Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online
„Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”. Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online

Lidia Buble a discutat recent, pe platformele de socializare, despre ce s-a întâmplat în ultimul timp în viața sa. Artista a făcut mărturisiri fanilor săi că nu a trecut prin cele mai plăcute momente. Însă, abia acum a prins curajul de a discuta despre acest subiect dureros.

Lidia Buble, cu moralul la pământ și cu ochii inundați de lacrimi, a vorbit, pe pagina sa personală de Instagram, despre cea mai mare dureroasă experiență prin care a fost nevoită să treacă recent. Iată ce a mărturisit vedeta!

Lidia Buble, cu ochii plini de lacrimi în mediul online

Recent, Lidia Buble a povestit prin ce clipe dureroase a fost nevoită să treacă în ultima perioadă.

Deși artista a făcut un anunț, în urmă cu câteva săptămâni, în mediul online, că animăluțul său de companie a murit, abia acum a avut puterea și curajul de a spune cauza decesului lui Bubbly.

"Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmulețul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș.

Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.", a povestit Lidia Buble, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: ,,În unele seri e chinuitori”. Lidia Buble, despre boala cumplitiă cu care se luptă

Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri despre părinții ei! Ce îi spunea tatăl ei de fiecare dată când ajungea acasă la Deva

Cântăreața a menționat și despre problemele cu care s-a confruntat cățelușul său.

Lidia a mărturisit că Bubbly suferea de două probleme de sănătate, pancreatita și afecțiuni ale rinichilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatita și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni.

Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urma cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.", a mai spus artista.

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună

Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Liviu Guță, dezvăluiri tulburătoare despre copilărie. „Tatăl meu a făcut infarct. A murit în brațele mamei”

Totodată, Lidia Buble a susținut că a fost de nenumărate ori cu animăluțul ei de companie la doctor, însă specialiștii nu au semnalat toate problemele de care acesta suferea.

"L-am trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când m-am dus să îl iau, doctorii mi-au zis că este deshidratat, că nu au putut să îi ia sânge, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare. Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine. Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simte din ce în ce mai rău. Se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce”, a mai mărturisit ea.

Citește și: Lidia Buble s-a fotografiat complet nemachiată! Cum arată artista când nu se află pe scenă

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lidia Buble a fost în depresie? „Am avut nevoie de pauză. Mă uitam în oglindă şi ziceam: „Cine este fata asta?!”

Lidia Buble, complet devastată după vestea primită

Cu ochii plini de lacrimi, Lidia Buble a spus că vestea pe care a primit-o a fost una cumplită.

"În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă...", a mai dezvăluit vedeta, pe rețelele sociale.

Citește și: Câţi bani cheltuie Lidia Buble pe haine. „Am şi pantofi care sunt suficient de scumpi... nu prea îmi place să iau chestiile de sezon”

Lidia Buble, sfâșiată de durere în mediul online[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Lidia Buble, dezvăluiri despre părinții ei! Ce îi spunea tatăl ei de fiecare dată când ajungea acasă la Deva

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies