Tipuri de geci de care orice femeie are nevoie în garderoba sa

Tipuri de geci de care orice femeie are nevoie în garderoba sa
Tipuri de geci de care orice femeie are nevoie în garderoba sa

Gecile sunt doar un articol de îmbrăcăminte, ci sunt adesea folosite ca accesoriu într-o ținută. Să nu uităm că gecile ne țin de cald atunci când vremea se răcește.

Toate aceste lucruri și multe altele, fac din aceasta o piesă vestimentară esențială.

Un lucru care ne face să nu ne temem de cumpărăturile de toamnă, ba chiar ne face plăcere, este faptul că există numeroase tipuri de geci în jurul cărora îți poți construi oricând toată garderoba de toamnă și iarnă. Nu te vor dezamăgi niciodată, deoarece în fiecare sezon apar noi versiuni interesante care să se potrivească oricărui stil și siluete.

Lista de geci de care au nevoie femeile

Chiar dacă nu ține foarte mult de cald, o geacă de damă din piele este un element deosebit pentru majoritatea ținutelor. Aceasta se poate modela și potrivi perfect, făcând-o cea mai confortabilă piesă vestimentară din garderoba ta.

Pentru a te asigura că te bucuri de căldură, o geacă de puf este o modalitate sigură. Gecile de puf sunt ușor de reperat datorită stilului lor matlasat, cu secțiuni umflate între cusături. Un alt aspect interesant poate fi faptul că geaca de damă poate fi ușor cambrată în talie în comparație cu o geacă pentru bărbați.

Gecile  cargo sunt în tendințe în acest moment și pot reprezenta o piesă de bază perfectă pentru orice ținută. Aceste geci de sunt perfecte pentru utilizarea cu orice ținută, de la cumpărături sau la plimbări în parc, până la ținute de ieșit în oraș.

Geaca de damă din denim nu se va demoda niciodată, așadar este pusă în fruntea listei deoarece complimentează aproape orice ținută. Poți asorta o geacă din denim cu rochia sau bluza ta favorită și poți obține o ținută reușită.

 Asortarea gecii cu ținuta poate fi o provocare

Pe măsură ce vremea rece se apropie, este timpul să cauți inspirație pentru ținutele moderne de toamnă - iarnă. Dacă iei în considerare că în realizarea unei ținute, geaca poate fi elementul care să completeze perfect pantofii și accesoriile, astfel încât să se asorteze în ceea ce privește cromatica și stilul general al ținutei pe care dorești să o realizezi.

Pentru a simplifica acest proces, poți ține cont de câteva elemente care să te ajute în adăugarea gecii ca element diferențiator, cum ar fi: utilizarea unei centuri sau curele, realizarea unui contrast plăcut, selectarea unor culori puternice, folosirea unui top scurt și a pantalonilor cu talie înaltă, precum și a unor pantofi sport.

Așadar, în momentul schimbării hainelor de vară, este sezonul să reapară gecile. Dacă deocamdată nu ai convingerea în ceea ce privește alegerea unei gecii potrivite, , iată un alt motiv. Poți combina aceeași ținută oferindu-i un stil complet diferit, doar prin adăugarea unei geci.

În ziua de azi, având în vedere evoluția digitală, este destul de ușor să găsești geci pentru femei, atât online, cât și în magazine. Pe atmospherefashion.ro ai o mulțime de geci disponibile, ceea ce rămâne de făcut este să selectezi geaca ce se va potrivi cel mai bine cu ținuta și care să arate grozav. 

 

Susa foto: pexels.com

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies