Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț. Ce a anunțat pe rețelele de socializare

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț. Ce a anunțat pe rețelele de socializare
Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț. Ce a anunțat pe rețelele de socializare

Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu au avut o poveste de dragoste tumultoasă, iar în anul 2006 cei doi au decis să își unească destinele. Tânăra s-a îndrăgostiti de el când avea vârsta de 18 ani și s-au cunoscut într-un club din Reșița, orașul ei natal.

După ce a avut o relație cu celebrul gimnast, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, iar pentru Larisa Drăgulescu istoria se repetă. În urmă cu puțin timp, ea a postat pe rețelele de socializare că trece prin al doilea divorț, cel de-al doilea soț numindu-se tot Marian Drăgulescu.

Citește și: Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu, după ce românii care fac bani pe OnlyFans au intrat în atenția ANAF

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț

Larisa Drăgulescu a postat, în urmă cu puțin timp, o fotografie pe rețelele de socializare, iar în descrierea acesteia a spus că ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate, deoarece ea a ales România și el a ales Germania, iar pentru aceasta este deja al doilea divorț prin care trece.

Cei doi au decis să rămână prieteni, iar Larisa Drăgulescu a scris că prietenia îi va lega mereu, indiferent de distanță.

„Am ales sa mergem pe drumuri separate. Eu am ales România, el a ales Germania. Prietenia ne va lega întotdeauna, indiferent de distanta.

#divorț2 💔”, a fost mesajul pe care Larisa Drăgulescu l-a postat pe rețelele de socializare.

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț
Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”

Care a fost reacția oamenilor, după ce au văzut postarea

Persoanele care o cunosc au fost de-a dreptul șocate și mulți nu se așteptau ca acest eveniment să aibă loc.

Mulți dintre cei care o urmăresc i-au lăsat comentarii, unde i-au scris că viața merge înainte, iar alții i-au spus că viața este prea scurtă și că trebuie trăită la maximum, indiferent de situație.

„Îmi pare sincer rău, dar viața merge înainte”, a fost un comentariu de la postarea Larisei.

„Viața este prea scurtă, Larisa. Trebuie să o trăim la maximum indiferent de situație, privește spre viitor, pentru că important este ce urmează nu ce a fost ”,

a mai fost unul dintre comentariile la postarea Larisei Drăgulescu.

Un alt internaut i-a transmis Larisei că așa este viața, cu bune și cu ele, dar ea este o persoană puternică și va reuși să treacă cu bine peste tot.

„Asta e viața și cu bune și cu rele. Ești o tipă puternică. Să treci cu bine peste. Doamne ajută”, a

mai spus un internaut.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț
Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

Pe cel de-al doilea soț îl cheamă tot Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu și-a dorit foarte mult ca al doilea soț să îi poarte numele de familie, așa că l-a convins să îi ia numele la căsătoria din 2021.

„Ironia sorții este că îl cheamă și Marian, Bogdan Marian Drăgulescu. A avut unele obiecții, dar l-am bătut bine ca pe celălalt Marian și s-a supus. Glumesc! L-am convins cum știu eu mai bine. Cu dragostea mea! Mie mi se pare normal așa, am doi copii și eu nu mi-aș fi schimbat numele să îmi fie altfel față de copiii mei. Si mi-am dorit foarte mult ca atunci când ne prezentăm ca o familie, să fim sub același nume toți”, a declarat în 2021 Larisa Drăgulescu pentru Playsport.ro.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies