Cine este Lino Golden. „Sunt un nemulțumit în sensul în care muncesc să fiu mai bun”

Cine este Lino Golden
Cine este Lino Golden. „Sunt un nemulțumit în sensul în care muncesc să fiu mai bun”

Lino Golden este unul dintre artiștii tinerei generații de la noi din țară.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Lino Golden, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care a fost debutul său în lumea muzicii și prin ce greutăți a trecut pentru a ajunge pe culmile succesului.

Cine este Lino Golden

Citește și: Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”

Cine este Lino Golden

Ce vârstă are Lino Golden

Citește și: Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea? Ce a făcut artistul după ce blondina s-a fotografiat cu nou iubit: „Niște greșeli”

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele său real, Radu Cârstea, este un puști de 23 de ani care a cunoscut gustul succesul încă de la vârsta la care alții nici nu visau.

Născut în Brașov, Lino a cochetat cu muzica încă de la vârsta de 6 ani, când a descoperit violoncelul. Ulterior a urmat lecții de pian și a compus prima sa piesă hip hop la 13 ani.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Niciodată nu am fost mulțumit de faza în care eram.

Mereu am vrut mai mult. Sunt un nemulțumit în sensul în care muncesc să fiu mai bun .”, a declarat Lino Golden despre el în cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ”.

Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată lui Lino de către tatăl său, care și el la rândul lui a cântat la violoncel. Din păcate, Lino și-a pierdut tatăl la vârsta de 18 ani și a declarat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, că nici acum nu a trecut peste moartea tatălui său și că încă vorbește cu

el zilnic „ Nu treci peste niciodată. Ba chiar, cu cât creștem, altfel este sentimentul. El m-a băgat la școala de muzică de la 6 ani. Eu vorbesc cu el zilnic .”, a declarat Lino Golden în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

În adolescență, cântărețul a avut probleme cu kilogramele în plus. Acesta a avut nevoie de multă muncă și determinare pentru a ajunge la forma fizică pe care și-a dorit-o.

Artistul a apelat și la o operație, dar a făcut și mult sport, pentru a da jos 30 de kilograme. În prezent, Lino încearcă să se mențină la greutatea ideală prin intermediul sportului și al unui stil de viață sănătos.

Cum a ajuns Lino Golden cunoscut

Citește și: Cine este Alex Velea. „Mă descurc în situații critice”

Se spune că succesul lui Lino Golden i se datorează celui care i-a fost mentor pentru o bună perioadă, lui Alex Velea.

Acesta a văzut în Lino Golden un adevărat succes și l-a „adoptat” atât în familia sa, cât și în proiectele sale muzicale. Astfel, în semn de recunoștință, Lino Golden și-a tatuat chipul mentorului său.

Din păcate, însă, anumite discuții i-au făcut pe cei doi să își spună cuvinte dureroase, iar prietenia dintre ei doi s-a rupt de mai bine de trei ani. Acum, artistul se gândește să-și șteargă tatuajul cu Alex Velea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Niciodată nu o să uit de lucrurile bune pe care mi le-a făcut un am, dar nu o să uit nici de alea rele. Probabil că voi șterge tatuajul cu Alex Velea .”, a declarat Lino. 

Lino Golden, pregătit să devină tată

Citește și: Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită! Când vrea să se însoare: „Orice e posibil! E un lucru pe care mi-l doresc în viața asta”

Cine este Lino Golden

Lino Golden trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni și deși relația lui este încă la început, artistul a declarat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” că se simte pregătit să devină tată și de abia așteaptă momentul acesta.

 „ Cred că e prima mea relație normală. Nu am mai fost de când eram copil îndrăgostit. Cred că e pentru prima oară când sunt cu adevărat îndrăgostit. Ne-am mutat împreună. 100% mă văd tată. Vreau și eu un copil. De câțiva ani tot plănuiesc, dar nu am avut cu cine. Dacă e să fie, o să fie .”, a declarat Lino Golden.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies