“M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

“M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest
“M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

Mama Geta îl susține pe Culiță Sterp, și îi este alături la fiecare pas.

După cum a aflat toată țara, ultimele zile au fost foarte grele pentru cântărețul de muzică de petrecere, Culiță Sterp. Acesta a fost implicat în noaptea de miercuri spre joi într-un accident rutier în Cluj-Napoca. Însă, artistul a fost cel care a cauzat întreg impactul, pentru că circula cu o viteză mult peste limita legală. Din fericire, nici el și nici celălalt șofer implicat în accident nu s-au ales cu răni foarte grave, însă conducătorul auto al celeilalte mașini a fost transportat la spital.

Mama Geta, mesajul postat pentru Culiță Sterp

Accidentul rutier cauzat de Culiță Sterp l-a dat peste cap atât pe el, cât și pe întreaga lui familie. Persoanele dragi îl susțin la fiecare pas și, deși sunt conștienți că artistul a făcut o greșeală când s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, toți apropiații săi își doresc ca acesta să treacă cât mai bine peste aceste zile dificile.

În urma impactului, Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii clujeni. Acesta a fost, mai apoi, eliberat cu câteva ore în urmă. Cu toate astea, artistul a reușit să scape de problemele cu legea, pentru că ancheta în acest caz continuă. De asemenea, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar. Înainte să fie eliberat din custodia anchetatorilor, mama Geta a postat un clip video pe platforma TikTok.
În aceste momente dificile, mama artistului împărtășește anumite momente personale cu cei care o urmăresc. Mama Geta a citit din Biblie un pasaj sugestiv pentru situația în care se află în acest moment Culiță Sterp.

Citește și: Culiță Sterp, locul în care s-ar fi ascuns după producerea accidentului rutier din Cluj! Cântărețul a fost căutat de polițiști

Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest[Sursa foto: TikTok]

Citește și: “ Dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta!” Iancu Sterp, mesaj tăios pentru oamenii care îl judecă pe Culiță. Fratele mai mic al cântărețului nu s-a mai abținut

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Cum ar putea omul să fie fără vină în fața lui Dumnezeu? Cum ar putea cel născut din femeie să fie curat?”,

a citit din Cartea Sfântă Mama Geta, pe TikTok.

De asemenea, femeia a ales să le răspundă personal oamenilor care nu îi țin partea lui Culiță în această dramă care s-a abătut pe capul familiei Sterp.

„M-am gândit și de o parte și de alta! Chiar de aceea Dumnezeu ne-a arătat din nou că ne iubește mult!”, a scris Mama Geta, într-un comentariu la postarea sa.

Mama Geta, declarații în legătură cu „fuga” lui Culiță de la locul accidentului

În spațiul public a apărut o informație în care se precizează că, după accidentul pe care l-a cauzat, Culiță a ales să se ascundă într-o toaletă ecologică, care se afla pe un șantier din zona în care a avut loc impactul. O urmăritoare a întrebat-o pe mama Geta de ce a fugit artistul.


„De ce a fugit de la locul accidentului? Dacă omul acela murea, atunci ce mai spuneați?”, a scris urmăritoarea Mamei Geta.

Mama lui Culiță a susținut că fiul ei nu a fugit nicăieri, și că nu a încercat să scape de polițiști, sau de repercursiunile faptelor sale.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Nu a fugit nimeni nicăieri!”, a scris mama artistului într-un alt comentariu.

Citește și: “Dacă în locul mașinii era un copil pe bicicletă?” Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, critici dure la adresa lui Culiță Sterp, în urma accidentului rutier

Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, eliberat din arest! Cântărețul a fost plasat sub control judiciar



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

“ Dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta!” Iancu Sterp, mesaj tăios pentru oamenii care îl judecă pe Culiță. Fratele mai mic al cântărețului nu s-a mai abținut

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies