Cine este Marcela Fota. „Pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață!”

cine este marcela fota
Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați cum a debutat aceasta în muzică?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Marcela Fota, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și care a fost cea mai mare pierdere din viața sa, dar și cu cine formează aceasta un cuplu în prezent.

 

Ce vârstă are Marcela Fota

Marcela Fota s-a născut pe data de 20 iulie, în Melinești, județul Dolj, într-o familie cu 5 copii, sora sa cea mare, Mariana Ionescu Căpitănescu, fiindu-i un bun model în viață.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 45 de ani.

marcela fota studii
Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

 

Cine este Marcela Fota

Marcela Fota  este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară.

Debutul său în muzică, dar și prima dată când aceasta a urcat pe o scenă, a fost la o vârstă foarte fragedă, mai exact la 12 ani, atunci când a participat la un spectacol de la școală, când studia în cadrul Școlii Populare de Arte, din Craiova.

Odată cu înaintarea în carieră, interpreta de muzică populară, Marcela Fota, a susținut concerte chiar și peste hotare. În ciuda succesului pe care aceasta îl are, în prezent, în carieră,  Marcela Fota  a trecut prin mai multe momente cu adevărat grele, în viața sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Printre acestea se află și pierderea fratelui său, care cu doar câțiva ani în urmă, a ales să se sinucidă, fără să lase un bilet de adio în urma sa, pentru a se cunoaște motivul. Cu toate acestea, se pare că în momentul tragediei, artista nu se afla în România, motiv pentru care nu a putut participa la înmormântarea fratelui său, pierdere ce a afectat-o foarte mult.

„Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros!”, a mărturisit Marcela Fota.

marcela fota copil
Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

 

Marcela Fota  și-a pierdut soțul în urmă cu aproape doi ani

Marcela Fota  se afla într-o relație de 13 ani de zile, în momentul în care a făcut pasul cel mare, iar pe data de 2 februarie 2019, s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu. Cei doi au împreună un băiețel, care are în prezent vârsta de 13 ani. Cu toate acestea, în ciuda fericirii și iubirii lor nespuse, la doar un an de la căsătorie, interpreta de muzică populară a trecut printr-un moment prin care nu se gândea că va trece atât de repede, chiar în a treia zi de Crăciun.

Soțul său, Minel Păpăroiu s-a stins din viață la vârsta de doar 47 de ani, după ce a suferit un infarct. La acea vreme, se pare că fiul celor doi nu a dorit să fie prezent la înmormântare, durerea pentru acesta fiind una nespus de mare. Astfel,  Marcela Fota i-a promis acestuia, la acea vreme, că nu se va recăsători și îi va rămâne fidelă soțului, chiar și după ce acesta s-a stins din viață.

„Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau să-l uit. Nu există să mă recăsătoresc cu un alt bărbat, nu există alt tată pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multă și suficientă iubire. Vreau ca soțul meu să rămână o amintire vie.”, a mărturisit interpreta de muzică populară.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

marcela fota relatie
Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

 

Marcela Fota s-ar afla într-o nouă relație

În ciuda celor spuse de aceasta, la momentul în care soțul său s-a stins din viață, dar și a dureri prin care aceasta, împreună cu fiul său, au fost nevoiți să treacă, se pare că  Marcela Fota a ales să-și refacă viața, alături de un bărbat care a reușit să o facă fericită.

Astfel, interpreta de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat pe nume Alex, care se pare că este fiul unei familii de afaceriști, din Craiova. Cu toate acestea, criticile și comentariile din partea mai multor persoane, și-au făcut apariția odată ce s-a aflat faptul că tânărul, ar fi mai tânăr decât aceasta, cu 22 de ani, având vârsta de doar 23 de ani. În ciuda acestui fapt, nimic nu i-a împiedicat pe cei doi să formeze un cuplu.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar, nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine, suntem eu și băiatul meu.”, a declarat Marcela Fota.

marcela fota varsta
Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este mama Biancăi Adam. „Pentru mine este cea mai mare provocare!”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies