Totul despre tehnica clasică a smokey eyes. Machiajul care nu se va demoda vreodată!

Totul despre tehnica clasică a smokey eyes. Machiajul care nu se va demoda vreodată!
Totul despre tehnica clasică a smokey eyes. Machiajul care nu se va demoda vreodată!

“Smokey eyes” este un machiaj foarte popular! Make-up artiștii întotdeauna vor aborda această structură de machiaj, chiar dacă este mai pronunţat în nuanțele de fard.

Aflați din rândurile următoare care sunt pașii pentru a realiza un machiaj “smokey eyes”. De asemenea, puteți afla toţi paşii necesari pentru a avea un machiaj de seară, ce va atrage toate privirile!

Paleta de culori trebuie neapărat să conțină nuanțe de bleumarin, maro, verde şi gri, toate în variante foarte închise. De cele mai multe ori, femeile preferă să nu folosească pigmentul închis, pe toată pleoapa superioară, ci mai pronunțat doar spre colţul exterior al ochiului.

Machiajul “smokey eyes” este perfect pentru ochii mici sau adânciți în orbită.

Care sunt paşii pentru machiajul smokey eyes

Citește și: Machiaj pentru ochi verzi. Cum poţi aborda un machiaj, ce îţi poate pune trăsăturile feţei în evidenţă!

machiaj smokey eyes

Citește și: Cum faci un machiaj corect pentru buze. ”Atunci când mergem pe buze intense, machiajul ochilor ar trebui să fie mai natural.”

Ce presupune machiajul smokey eyes

Pasul unu. Pentru început trebuie să faceți machiajul ochilor. De ce se începe cu machiajul ochilor? Pentru că sunt particule de fard care vor cadea pe față. Este mult mai dificil să faceți un retuș atunci când deja ați utilizat baza de machiaj, fondul de ten şi corectorul. Toată zona cearcănelor o să fie distrusă de acele particule.

Primul sfat: începe să machiezi ochiul şi apoi continuă cu fața! Aplicați prima dată o bază de machiaj pe pleoapă. Pentru a avea o piele hidratată, aplicați o cremă. Tenul trebuie pregătit în acest fel pentru machiaj. Aplicați o nuanță maro neutru în pliul ochiului, pentru a crea umbra. Țineți cont că nu este un machiaj pentru potrivit pentru toate femeile. Continuați cu un creion de ochi negru.
Aplicați-l la baza genelor şi printre ele, pentru a crea efectul de “smokey eyes”. Nu contează dacă nu trageți o linie dreaptă. Ea oricum o să fie îmbinată perfect cu fardul. Consistența creionului trebuie să fie cremoasă şi nu una uscată. O să fie mult mai uşor să lucrați în această variantă. Folosiți pensula pentru a îmbina fardul şi dunga de creion.  Acum aplicați o nuanță de maro închis.
La baza genelor o să rămână negru şi spre pliul ochiului, el va arăta mai puțin pronunțat. Se va estompa atât cât să creeze un machiaj perfect pentru “smokey eyes”.

Smokey eyes machiaj de seară

Citește și: Cum să faci un contur perfect pentru fața ta. „Putem să ascundem și anumite imperfecțiuni”

machiaj de seara ochi caprui

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce presupune un machiaj metalic. „Dacă vrem să obținem un machiaj care să ne scoată din anonimat, culorile metalice sunt o soluție.”

Pasul doi. Aplicați dermatograful şi pe linia inferioară a ochiului, denumită şi linia apei. Acest pas îl faceți doar pentru a-i acorda un accent privirii. Nu faceți acest pas dacă simțiți că nu arată tocmai bine.

Pasul trei. Începeți să aplicați fondul de ten. Pielea feţei este deja hidratată! Totuși, nu aplicați mult produs pe față, pentru că nu este necesar. Concentrați-vă mai mult pe mijlocul feţei.

Pasul patru. Aplicați o pudră compactă pe toată suprafața tenului.

Pasul cinci. Folosiți un corector în zona cearcănelor, utilizând un bureţel. Aplicați acum şi mascara pe gene.

Pasul şase. Începeţi să daţi forma sprâncenelor folosind un creion special şi puţină ceară pentru a le fixa. Vor rămâne cu această formă întreaga zi.

Smokey eyes pas cu pas

Citește și: Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

smokey eyes pas cu pas

Pasul şapte. Pe obraji aplicați o pudră de obraz în nuanță bronzantă sau mergeți un ton deschis, dar sidefat.

Pasul opt. Aplicați un ruj roșu pe buze pentru un machiaj dramatic “smokey eyes”. De asemenea merge perfect să alegeți un ton de bej.

Pasul nouă. Folosiți neapărat un spray de fixare al machiajului. Este bun mai ales atunci când aveţi un ten uscat.

Acesta a fost machiajul “smokey eyes”.

Descoperiți pe Kfetele.ro alte trucuri şi sfaturi pentru machiaj!

machiaj smokey eyes de seara



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum îngrijim corect tenul uscat. „Îl recunoaștem prin câteva semne și simptome”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies