Cine este Natalia Mateuț. „M-a ajutat foarte mult numele tatălui meu”

Cine este Natalia Mateuț.
Cine este Natalia Mateuț.

Natalia Mateuț este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, iar oamenii de acasă o susțin și o apreciază pentru energia bună pe care reușește să o transmită în fiecare zi, dar și pentru personalitatea ei.

Prezentatoarea TV este fiica unui nume greu din istoria fotbalului, Dorin Mateuț, care a fost câștigătorul Ghetei de Aur, în perioada în care încă juca.

Citește și: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Cine este Natalia Mateuț
Cine este Natalia Mateuț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Natalia Mateuț este însărcinată? Ce a declarat frumoasa prezentatoare? „M-am simțit cam rău!”

Cine este Natalia Mateuț

Natalia Mateuț s-a născut pe data de 17 decembrie 1990, la București. Prezentatoarea TV are 32 de ani, o înălțime de 1,70 și este o bună vorbitoare de limba spaniolă. Ea a absolvit cursurile Liceului Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes.

În momentul actual, prezentatoarea TV trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat cunoscut sub numele de scenă Mahony.

El este unul dintre cei mai apreciați DJ de muzică techno din România și are vârsta de 39 de ani.

În cadrul podcast-ului lui Valentin Sanfira, prezentatoarea TV a declarat faptul că în momentul în care a intrat în lumina reflectoarelor era diferită și mai potolită pe micile ecrane, dar după ce a scăpat de trac și a început să facă totul cu mai multă pasiune și-a dat seama că este foarte important să fie ea.

„La început, când am intrat în lumea asta eram diferită, eram mai potolită la TV și eram așa cum mă știi tu, în viața reală, pentru că atunci când ajungeam acasă aveam curajul să fiu eu. Debarasându-mă de tot ce înseamnă trac și făcând cu mai multă pasiune și drag tot ceea ce fac acum, pe zi ce trece mi-am dat seama că cel mai bine este să fii tu, dar când am reușit să fiu realmente eu cea de acasă cu cea de la TV, atunci lucrurile mi-au ieșit cel mai bine.

Eu sunt, nu joc un rol, pentru că mi-ar fi foarte greu și ar fi enervant și solicitant. Sunt eu, pentru că mă simt foarte bine, iar atunci când mă simt bine lângă oamenii care îmi permit să fiu eu, atunci lucrurile îmi ies cel mai bine și sunt și văzută așa cum sunt eu, cu bune și cu rele. Am scăpat de foarte mult timp de teama stigmatului societății, pentru că mi-am dat seama că am crescut și după multe ore de terapie am reușit”,
a
declarat Natalia Mateuț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Natalia Mateuț a fost foarte ajutată de numele tatălui său, care i-a deschis multe drumuri, iar de cele ori a reușit mult mai repede în felul acesta, dar până într-un punct, deoarece s-ar fi autoexclus imediat.

„Am fost foarte taxată atunci când oamenii din jur au putut să o facă, iar când au putut să o facă, m-au taxat cu orice lucru mic, dublu, triplu, de cinci ori mai

mult, pentru că eram fata lui tata și pentru că ar fi trebuit să fiu cum voiau ei și nu și-au dat seamă că tu trebuie să fii tu, cum vrei tu și cum ești tu. M-a ajutat foarte mult numele tatălui meu, mi-a deschis multe drumuri. Poate de cele mai multe ori am reușit mai repede așa, dar până într-un anumit punct. M-aș fi autoexclus imediat ”, a declarat ea.

Citește și: Toata lumea o stie pe Natalia Mateut, dar uite cum arata sora ei! Alexandra face show in costum de baie

Cine este Natalia Mateuț
Cine este Natalia Mateuț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ce poate fi mai frumos?” Adriana Simionescu a publicat în mediul online prima imagine cu bebelușul

Natalia Mateuț, despre tatăl ei

Prezentatoarea TV consideră că tatăl său este un om minunat și are o relație foarte frumoasă cu el, chiar dacă a fost mai atașată de mama ei, de-a lungul timpului, deoarece îi oferea mai mult ajutor, iar în momentul în care avea o problemă la ea apela.

„Tata este cel mai minunat tată. Am o relație foarte frumoasă cu el și dintotdeauna am avut-o, deși atașată am fost de mama, de-a lungul timpului. Tata a fost un pic mai rece cu noi, mai distant, dar nu în sensul acela de rece, noi fiind două fete la părinți am fost tot impul mai deschise către mama, orice problemă am avut, orice dorință, dar tata era cel la care trebuia să știm când să mergem când era rugămintea aia mare. Tata este un tip foarte relaxat, ne-a lăsat pe amândouă să facem ce ne-am dorit de-a lungul timpului, dar de multe ori am simțit greutatea tocmai de la el”, a spus prezentatoarea TV.

Vedeta a avut o copilărie și o adolescență lipsită de orice grijă și îi mulțumește lui Dumnezeu că a avut parte de orice și-a dorit de-a lungul vieții.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ea și sora ei au fost foarte răsfățate și au primit tot ceea ce și-au dorit, dar cu toate acestea, când avea 20 de ani, părinții ei au considerat că este cazul să facă ceva singură și să fie pe picioarele ei și responsabilă.

„Am avut o copilărie și o adolescență lipsită de orice grijă. La 18 ani am primit 15 mii de euro de la tata cash și mi-a spus să îmi dau avans la ce mașină vreau. Am fost o norocoasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut parte de tot ce mi-am dorit. Am fost foarte răsfățate și eu și sora mea de-a lungul timpului și am primit cam tot ce am vrut, dar la mine s-a terminat relativ repede. Pe cât de frumos a fost visul acela de la 18 ani, pe la 20 de ani s-a închis, pentru că pur și simplu ai mei au considerat că este cazul și momentul să fac ceva singurică. M-am bucurat foarte mult timp de ajutorul lor, dar au considerat că este cazul să fac ceva pe picioarele mele, să fiu responsabilă. A venit momentul în care le-am cerut bani și si mei nu au mai vrut să îmi dea, care mă ajutau să nu fac nimic, să stau la cafele, și a trebuit să mă descurc singură. Am terminat liceul și am dat la facultatea de jurnalism. Mi-am dorit dă le dovedesc că pot să fac și eu ceva și să fiu bună și admirată și apreciată”, a mai adăugat ea.

Natalia Mateuț a dat la facultatea de jurnalism la stat, iar în timpul studiilor a început să lucreze în televiziune, alături de Mihai Morar. Prima dată ea a lucrat pentru un ziar tabloid și a început ca reporter.

„Am dat la jurnalism la stat, am intrat, m-am ținut de jurnalism, în timpul facultății deja începusem să lucrez în televiziune, alături de Mihai Morar. Am început să lucrez pentru un ziar tabloid și am început ca reporter. În perioada respectivă ziarele scriau destul de mult de mine și a fost o situație ciudată că scriau de mine și eu trebuia să mă duc cu microfonul pe teren să iau interviurile”, a mai menționat vedeta.

Citește și: “Ne gândim să facem nunta.” Lora a probat rochia de mireasă. Declarațiile făcute de artistă despre căsătorie

Cine este Natalia Mateuț
Cine este Natalia Mateuț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Va trebui să rămânem aici.” Emily Burghelea, detalii despre momentele de coșmar prin care a trecut alături de soțul ei, în miez de noapte



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

“Să vezi ce pumn îți dau acasă.” Camelia, sora lui Jador, a dezvăluit la TV numele iubitei cântărețului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies