„Ferită de răutățile lumii.” Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura

„Ferită de răutățile lumii.” Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura
„Ferită de răutățile lumii.” Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura

Fanii artistei și-au făcut griji pentru ea și s-au întrebat ce se întâmplă cu aceasta, după ce a decis să divorțeze. Vestea că s-a despărțit de Radu Bucura a surprins pe toată lumea, deoarece păreau foarte fericiți împreună și nimeni nu se aștepta la un asemenea eveniment.

Artista își continuă viața și în momentul actual se ocupă de cariera ei. La începutul lunii noiembrie, vedeta a sărbătorit 25 de ani de carieră în muzică și a organizat un spectacol pe scena Palatului Național din Chișinău.

Citește și: Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei. “Am decis să mă retrag o vreme…”

Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura

Conform informațiilor care s-au vehiculat de-a lungul timpului, motivul conflictelor dintre cei doi era chiar cariera artistei, deoarece Paula Seling era nemulțumită de sprijinul insuficient pe care i-l dădea soțul său, pe plan profesional. În momentul actual își dorește să se axeze pe muzică și să își bucure fanii.

Artista a preferat să rămână discretă chiar și după ce s-a despărțit de soțul ei, dar fanii ei sunt mereu ținuți la curent, când vine vorba despre activitatea profesională, pe care se axează foarte mult în perioada aceasta.

În urmă cu câteva zile, artista le-a dat o veste foarte bună admiratorilor săi. Ea a lansat o nouă piesă, iar videoclipul acesteia le amintește tuturor de cât de importante sunt ,,rădăcinile” din familie și legătura cu părinții.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Artista a declarat că a scris această piesă din întâmplare și că nu spera să fie o piesă atât de veselă și apropiată de felul pozitiv și optimist al românului.

„Am scris „Mândru cer senin' dintr-o întâmplare …nu speram să fie o piesă atât de veselă și apropiată de felul pozitiv și optimist al românului, de a fi. Mă gândeam, scriind, la dorința noastră, când eram mici, de a crește și a fi adulți, fără să știm că vom regreta uneori. ‘Nu crește, e o capcană!, umblă o vorbă. Aș fi vrut, mereu, să rămân copil, protejat de brațele iubitoare ale părinților, ferită de răutățile lumii, bucurându-mă de frumusețile vieții lipsite de griji, de acasă. De aceea, acasă e locul cel mai plin de amintiri.

Plin de iubire și de libertate. Mama, tata, vă mulțumesc că îmi sunteți, că mi-ați dat totul. Eu sunt așa, datorită vouă!”,
a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru Mediaflux.ro.

 Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura
Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Paula Seling, mai frumoasă ca niciodată! A reuşit să fie sexy îmbrăcată mai mult decât decent!

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ce face Paula Seling când are timp liber

Cântăreața a mai declarat că în timpul liber îi place foarte mult să alerge și că încearcă să găsească săli în orașele unde merge ca să își ia puțin timp de antrenament.

„Îmi place să alerg când am timp. Fiind tot timpul pe drum, încerc să găsesc săli de sport în orașele unde merg și îmi iau puțin timp de antrenament.

Nu reușesc mereu, dar măcar încerc. Am o cremă românească de față pe care o folosea mama când eram mică și cu care mă dau și azi, ca bază, indiferent ce alte creme îmi cumpăr din când în când”, a mai spus artista, pentru sursa citată anterior.

 Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura
Paula Seling, decizie radicală, după divorțul de Radu Bucura[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Paula Seling, despre momentele tensionate prin care a trecut. „Munca de peste 11 ani părea pierdută”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Paula Seling a oferit prima reacție în urma divorțului de Radu Bucura

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies