„Aș fi simțit uneori nevoia să urlu.” Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Ce a mărturisit actrița

„Aș fi simțit uneori nevoia să urlu.” Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Ce a mărturisit actrița
„Aș fi simțit uneori nevoia să urlu.” Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Ce a mărturisit actrița

Andreea Ibacka a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani a trecut printr-un moment foarte greu din viața, și anume, a fost suspectă de cancer la sân. Iată ce a mărturisit actrița.

Andreea Ibacka este foarte apreciată de oamenii din mediul online și de fiecare dată reușește să emane o energie pozitivă în jurul ei. Cu toate acestea, în urmă cu mai mult timp, soția lui Cabral a mărturisit că a trecut printr-un eveniment foarte dificil, după ce a aflat că este suspectă de cancer la sân.

Citește și: Cum se înțelege Cabral cu fiica lui din prima căsătorie, Inoke

Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân

Andreea Ibacka se poate numi o femeie fericită atât din punct de vedere profesional, cât și personal, dar cu toate acestea, viața a pus-o la încercare de foarte multe ori.

Actrița are mereu fața luminată și fericită, dar în spatele zâmbetului pe care îl arată, se confruntă cu situații destul de neplăcute.

Andreea Ibacka a povestit ceea ce nu se vede pe micile ecrane sau în spatele unor postări din mediul online. Vedeta a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a fost suspectă de cancer de sân.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Soția lui Cabral a trecut prin momente foarte grele, însă temerile au fost elucidate, în momentul în care medicii au constatat că nu este nimic de natură canceroasă.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine”, a povestit Andreea Ibacka, pentru Fanatik.

Citește și: De ce se nasc mai mulți gemeni în prezent față de oricare alt moment din istorie. Ce au descoperit cercetătorii

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân
Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. Ce a mărturisit actrița[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Ibacka a ajuns la operație

Vedeta a decis să țină secret vestea tristă, iar între timp a continuat investigațiile cu cei mai buni medici. În final, actrița a ajuns la operație, iar în acel moment doctorii i-au spus că rezultatele biopsiei au infimat temerile și nu mai are niciun motiv pentru care să își facă griji.

„Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu.

Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân
Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Viviana Sposub, dezvăluiri despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu George Burcea: „El mai are nişte treburi de rezolvat”



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum se înțelege Cabral cu fiica lui din prima căsătorie, Inoke

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies