Cine este Holy Molly. „Eu am crescut de la 4 ani cu ideea că vreau să fac doar muzică”

Cine este Holy Molly
Cine este Holy Molly. „Eu am crescut de la 4 ani cu ideea că vreau să fac doar muzică”

Holy Molly reprezintă generația tinerilor artiști talentați de la noi din țară. Cum a ajuns cântăreața cunoscută?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Holy Molly și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața artistei și cum s-a reinventat aceasta în industria muzicală.

Cine este Holy Molly

Citește și: Cine este Paul Diaconescu. „De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm"

Cine este Holy Molly

Citește și: Cine este Corina Caragea. „Mi-a plăcut jurnalismul de mică și am știut că asta vreau să fac”

Ce vârstă are Holy Molly

Citește și: Cine este Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”

Cine este Holy Molly

Holy Molly, pe numele său real, Maria Alexandra Florea este o tânără în vârstă de 26 de ani care se bucură de un succes considerabil în lumea muzicii. Artista s-a născut la București și a început să cânte încă din copilărie, sub îndrumarea mamei sale care și-a dorit să devină cântăreață.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Senzualitatea ei și talentul muzical au făcut-o pe Holy Molly să se lanseze în industria muzicii, atât pe plan național cât și internațional.

Cântăreața a muncit de mică pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent și s-a dezvoltat pe plan muzical prin intermediul lecțiilor de pian, chitaro și teorie muzicală pe care le-a luat încă de la o vârstă fragedă.

Astfel, încă de la vârsta fragedă de 4 ani, aceasta a luat contact cu lumea muzicii și a început să cânte în Corul de Copii Allegretto din București, iar ulterior a urmat cursurile Școlii Gimnaziale de Arte nr. 4 în București pentru cursuri de pian și chitară

În cadrul emisiunii „ Duet cu Alexandra ”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, Holy Molly a declarat că încă de mică știa că vrea să facă muzică.

Eu am crescut de la 4 ani cu ideea că vreau să fac doar muzică. Credeți-mă, n-aș fi bună la nimic altceva. ”, a povestit artista în cadrul emisiuni „Duet cu Alexandra”.

În prezent, Holy Molly este o cântăreață, compozitoare, dar și actriță, aceasta terminând cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, specialitatea actorie. 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cum s-a redescoperit Holy Molly pe plan muzical prin intermediul actoriei

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Cine este Holy Molly

Holy Molly și-a început cariera de cântăreață încă din anul 2010 sub pseudonimul de Miss Mary. A compus câteva piese în colaborare cu o casă de discuri, dar și ca artist independent, însă nu a avut parte de succesul la care s-ar fi așteptat. Ulterior, după o perioadă de stagnare, timp în care s-a apucat de actorie și a încercat să se redescopere atât ca persoană cât și ca artist,  Miss Mary s-a reinventat ca Holy Molly, iar melodiile sale au ajuns hituri internaționale.

În cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, Holy Molly a povestit cu a ajuns să se bucure de succes în lumea muzicii datorită faptului că a făcut cunoștință și cu lumea actoriei.

Pentru mine ăia trei ani de actorie m-au deconstruit și m-au pus la loc în altă formă. Nu prea știam cine sunt. Eram foarte zăpăcită și foarte plăcută. Nu știam ce vreau să fac cu viața mea deși știam că vreau să fac muzică și mi-a dat foarte mult curaj. Eu am dormit un an. Și după acest an în care nu se întâmpla nimic cu viața mea, nu se întâmpla nimic cu cariera, toate se blocau, mi-am dat seama că singura durere e doar aici...cu mine. Eu nu eram bucuroasă că am făcut 100.000 de vizualizări. Eu eram nemulțumită că am făcut doar 100.000 de vizualizări .”, a povestit Holy Molly în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies