Ce ritualuri de frumusețe aleg femeile

ce ritualuri de frumusete aleg femeile
Ce ritualuri de frumusețe aleg femeile

În ultimii ani, intervențiile faciale au devenit din ce în ce mai comune, multe femei râvnind la astfel de proceduri. Cu toate acestea, există multe cazuri în care doamnele au exagerat, îndepărtându-se în mod evident de frumusețea lor naturală.

În cadrul unei emisiuni, dr. Amalia Anghel, medic dermatovenerologie și doctor în științe medicale, a explicat care sunt cele mai populare intervenții alese de femei, dar și la ce trebuie să fim atenți când recurgem la astfel de tratamente.

Ce intervenții faciale își doresc femeile

ce sunt interventiile faciale
Ce sunt intervențiile faciale[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Totul despre bruxism. Scrâșnitul dinților nu este tic, este afecțiune.

În funcție de vârstă, femeile au diverse preferințe atunci când se duc la o clinică estetică. Specialistul a declarat că domnișoarele mai tinere sunt interesante în mod special de augumentarea buzelor, sau de corectarea nasului. Odată ce înaintează în vârstă, femeile sunt preocupate de ridurile apărute pe ten.

„În ultima perioadă, tendința este din ce în ce mai mult spre natural, de a îmbunătăți calitățile noastre și a dobândi anumite trăsături din sfera aceasta.

Există categoria pacientelor obișnuite cu toate tratamentele estetice, care sunt din diferite grupe de vârstă. Există și categoria femeilor care încep să își dorească și aici se întâmplă cu pași mărunți, pentru că trebuiesc introduse în această știință.”, a precizat medicul.

Cum s-au schimbat tendințele

interventii estetice fata
Care sunt cele mai populare intervenții estetice[Sursa foto: pexels]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Topul celor mai căutate operații estetice. Ce operație deține locul întâi

În urmă cu ceva ani, când femeile au descoperit această indutrie, s-au produs numeroase exagerări. Acest comportament a dus la înstrăinarea doamnelor de propria frumusețe, dar și o asemănare din ce în ce mai evidentă una cu cealaltă. Din fericire, acest comportament s-a mai reglat în ultima perioadă, promovându-se din ce în ce mai mult frumusețea naturală.

„Dacă înainte ne doream ochii aceia mari, acum ne dorim ochii ridicați și un pic în sus, lucru care se poate aranja. Pe măsură ce anii au trecut, am început să vorbim despre volumetrie, augumentarea pomeților și chiar despre linia mandibulară. Putem să începem să corectăm aceste probleme de sus în jos, nicidecum de jos în sus. Atunci când vorbim de facial, trebuie să ne ocupăm întâi de etajul mijlociu și apoi coborâm spre etajul inferior.”

, a declarat specialistul.

Cum funcționează corecțiile faciale

De mulți ani nu se mai folosește celebrul botox, cu care a debutat această industrie. Ingredientul principal al acestor intervenții faciale este acidul hialuronic, fie că vorbim de augumentarea buzelor, accentuarea pomeților sau diminuarea ridurilor.

„Volumetriile, augumentarea, corecția ridurilor le facem doar cu acid hialuronic. Domnii solicită cel mai mult corecția ridurilor în etajul facial superior și cel mai adesea sunt aduși de doamne.

Zona cea mai solicitată este fruntea.”, a povestit medicul.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce recomandă medicul în legătură cu intervențiile faciale

sfaturi interventii estetice
Sfaturi intervenții estetice[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling – soluția care te scapă de cicatricile post-acnee și ridurile fine. Are și efect de lifting

Atunci când vorbim de intervenții la nivelul feței, o bună înțelegere a procesului de către pacient, este esențială. De aceea, este nevoie de un consult specializat, pentru a înțelege care sunt cele mai bune opțiuni, în funcție de ten, vârstă și caracteristicile feței. Cu toate că din ce în ce mai multe femei își doresc să aibă un ten luminos, cu aspect cât mai tânăr, este esnețial de avut în vedere că prima dată trebuie să ne rezolvăm problemele de la nivelul pielii. Doctorul a punctat ideea că un ten sănătos este unul frumos.

„Cel mai important lucru este consultația, pentru a înțelege procesul de îmbătrânire. Trecând peste temerea că s-ar putea vedea sau că se simte, injectat corect, el nu se vede și nu se simte. Noi trebuie să redobândim structurile, pentru că ulterior mergem inclusiv la nivelul pielii superficial și corectăm calitatea, structura și toate leziunile pe care le ai asociate. Este o abordare în mai mulți pași, astfel încât să putem avea acest aspect tânăt și sănătos. Nu putem să avem leziuni pe pielea noastră și noi să ne dorim să corectăm riduri. O piele frumoasă este în primul rând o piele sănătoasă!”, a mărturisit Amalia Anghel.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 sfaturi pentru îngrijirea buzelor în sezonul rece

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies