TOP 3 idei de cadou pentru un nou-născut

TOP 3 idei de cadou pentru un nou-născut
TOP 3 idei de cadou pentru un nou-născut

Probabil treci pentru prima dată prin momentul în care trebuie să-i faci cadou unui nou născut, prietenilor de familie sau probabil ai devenit naș unui nou născut.

Ei bine, nu te panica, deși este un lucru nou și nu ai nicio idee, acest articol te va ajuta și inspira să iei decizia potrivită. Ce trebuie să știi este că, copii cresc și se dezvoltă extrem de rapid, hăinuțele care îi vin acum, nu îi vor mai fi bune peste o lună sau două, uneori chiar și câteva săptămâni.

Află în continuare în acest articol care sunt cele 3 idei de cadouri pentru bebelușul prietenilor tăi:

1. Un cărucior special

Una dintre cele mai bune idei de cadou la care te-ai putea gândi și chiar acționa să o achiziționezi, este un cărucior. Orice familie cu copil mic are nevoie de așa ceva. Este recomandat ca acesta să fie cât mai practic, și, e bine de știut, că în ultimul timp totul a evoluat într-atât încât poți cumpăra cel mai practic cărucior din lume, care se poate plia și micșora extrem de mult. Un alt aspect important de care trebuie să ții cont când cumperi un cărucior este greutatea sa, pentru a fi ușor de transportat de orice mămică. 

2. Jucărioare interactive

O altă idee foarte bună este jucăriile cu care micuții pot avea activități și joculețe interactive. Pentru cei mici, tot ce e nou și văzut pentru prima dată va fi extrem de interesant. Caută niște instrumente cu care părinții pot găsi și inventa activități, cântece, pentru a le dezvolta cât mai mult imaginația copiilor lor. De exemplu, o saltea cu multe jucării, pe care micuțul se poate desfășura și înveseli, este o achiziție ideală. Găsești saltele de activități pentru bebeluși pe babyneeds.ro, și vei face viața mai frumoasă unui omuleț nou.

3. Hăinuțe și body-uri

Hainele sunt mereu bine venite și primite, însă pentru bebeluși este puțin mai dificil de achiziționat. Astfel, trebuie să fii atent la mărime, la câte luni are și la dimensiuni. Însă, trebuie să te obișnuiești cu ideea că nu le va purta o perioadă foarte lungă de timp. Oricum, orice bebeluș are nevoie de multe hăinuțe deoarece îi se schimbă de vreo 3 ori pe zi, în funcție de diferitele cazuri. Cumpără-i tot ce-ți trece prin cap, de la body-uri la maiouri, căciulițe, babețică, pantalonași, rochițe dacă este o ea.

Prin urmare, dacă ți-era dificil și nu știai până acum ce cadouri ai putea achiziționa pentru bebelușul membrilor tăi din familie, al prietenilor, vecinilor sau cunoștințelor, acest articol te va inspira și îți va face munca mai ușoară. În orice caz, gesturile și faptul că te-ai gândit și ai depus puțin efort contează, însă, cu toate acestea, este indicat să cumperi cadouri practice și folositoare. După momentul apariției unui membru în familie, întreaga viață se schimbă, iar familia este supusă la extraordinar de multe costuri, și este recomandat să le ușurezi pe cât poți cheltuielile și munca.  

Sursă foto: Pexels.com

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies