"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

George Mihai si Andreea Străvoiu vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, să explorați un colt de paradis foarte aproape de București, Sărata Monetoru, un loc cunoscut pentru apele sale miraculoase. Turiștii se pot plimba pe dealurile din împrejurimi, se pot bucura de bazinele cu apa sărata sau pot afla istoria acestei stațiuni vizitând conacul familiei Monteoru.

Cei doi roventurieni își vor continua călătoria la Pietroasele, locul unde a fost descoperita Closca cu Puii de Aur si unde își are originea un alt tezaur, renumita podgorie Dealu Mare. Vinoteca stațiunii de la Pietroasele este locul în care visează să ajungă orice pasionat de vin. Istoria meleagurilor din zona Dealu Mare este povestită cu pasiune prin intermediul unei sticle cu vin, astfel încât turiștii au parte de o experiență complexă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

           

Nu ratați o nouă ediție "ROventura" prezentată de George Mihai si Andreea Străvoiu, cu parfum de trecut, prezent si viitor din frumoasa Românie, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies