Bunica aflată într-o relație cu un tânăr în vârstă de 19 ani este însărcinată

Bunica aflată într-o relație cu un tânăr în vârstă de 19 ani este însărcinată
Bunica aflată într-o relație cu un tânăr în vârstă de 19 ani este însărcinată

Femeia cerută în căsătorie de băiatul de doar 19 ani o să aibă un copil. Imaginea cu celebrul cuplu a făcut furori pe platformele de socializare.

Bunica Milina Gatta și tânărul de 19 ani, Giuseppe D'Anna, sunt foarte faimoși în mediul online după ce și-au făcut relația amoroasă publică. Cei doi au publicat imagini în timp ce se pupau. Mai apoi, bătrâna a fost cerută în căsătorie de băiatul cu 57 de ani mai mic decât ea. Amândoi se iubesc nespus de mult, iar în prezent așteaptă să devină părinți. Fotografiile cu faimosul cuplu au strâns milioane de aprecieri și de comentarii.

Citește și: „Sunt atât de obosită, nu vreți să știți.” Emily Burghelea, probleme în timpul sarcinii. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Bunica aflată într-o relație cu un tânăr în vârstă de 19 ani este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Alexandra de la Bravo, ai stil!, care a acuzat-o pe Alexandra Stan că i-a furat iubitul, a fost cerută de soție

Femeia în vârstă de 76 de ani este îndrăgostită de italianul de 19 ani.

Acesta a cerut-o de soție, iar filmulețele au devenit rapid virale pe platformele de socializare. Cei doi au anunțat recent că vor deveni părinți.

Bătrâna și iubitul ei vor avea un copil

Milina Gatta a postat pe platforma TikTok un filmuleț în care Giuseppe D'Anna îi ținea mâna pe abdomen, ca un cuplu fericit. În ultima postare, cei doi au anunțat că vor avea un bebeluș.

Urmăritorii au reacționat, iar pozele au strâns milioane de vizualizări, dar și comentarii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Vom afla exact cum stăm.” Ioana Popescu, prima fotografie cu burtica de gravidă. Cu ce probleme se confruntă în sarcină

Bunica aflată într-o relație cu un tânăr în vârstă de 19 ani este însărcinată[Sursa foto: TikTok]

Însă, se pare că totul a fost doar o confuzie. Majoritatea oamenilor erau de părere că cei doi formează un cuplu, însă realitatea este total alta. Tânărul de 19 ani este nepotul femeii. Giuseppe D'Anna susține că a publicat videoclipul în care o săruta pe bunica lui pentru a arăta iubirea pe care o are pentru ea.

„Am postat primul videoclip pentru a explica dragostea pe care o am pentru bunica mea.

Locuim împreună, ea este văduvă și încerc să îi ofer toată afecțiunea. Acel sărut pe care ni l-am dat unul altuia este, de fapt, un semn de afecțiune. La noi nu e ceva deosebit, sărutul pe buze este folosit între rude, nimic mai mult. Nu mă așteptam la asemenea reacții. Apoi am continuat gluma și am postat așa zisa logodnă dintre mine și bunica mea. De obicei, videoclipurile noastre se opreau la 2 milioane de vizualizări, dar acel videoclip a depășit 43 de milioane de vizualizări, imediat a devenit imediat viral”,
a spus Giuseppe D'Anna.

Citește și: „Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Bunica aflată într-o relație cu un tânăr în vârstă de 19 ani este însărcinată[Sursa foto: TikTok]

Giuseppe D'Anna a dezvăluit cât de fericită a fost bunica lui în momentul în care a aflat că jumătate din Italia deja o știa. Iată că imaginile s-au răspândit rapid, iar în prezent este celebră și în alte țări. Cei doi ar face clipurile respective pentru distracție.

Bunica  nici nu a crezut la început. Îi era greu să creadă că un videoclip făcut pentru distracție poate fi văzut de zeci de milioane de oameni. Pentru a o face să înțeleagă, i-am spus că aproape jumătate din Italia ne-a văzut. Bunica a fost fericită, dar s-a și întristat de această neînțelegere și de faptul că, în ciuda încercărilor mele, nu am reușit să explicăm că nu suntem cu adevărat logodiți”, a mărturisit tânărul.

Bătrâna este o persoană modernă și deschisă, astfel că acceptă ideile nepotului ei atunci când vine vorba de filmulețele publicate în mediul online.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Sunt atât de obosită, nu vreți să știți.” Emily Burghelea, probleme în timpul sarcinii. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies