Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit

Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit
Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit

O familie din Baia Mare trece printr-o reală dramă, după ce singurul lor copil a fost găsit fără suflare. Micuța a fost în vizită la doi medici diferiți, iar diagnosticul ei a fost unul greșit. De ce suferea de fapt copilul!

Cu două zile în urmă, cea mică a început să se simtă rău și să aibă febră, iar din acest motiv, părinții au dus-o de urgență la spital, după ce toată noaptea s-au chinuit cu ea.

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare românești! Un renumit artist a încetat din viață

Copil găsit fără suflare, după ce a primit două diagnostice greșite

În momentul în care a ajuns la urgențe, după un control, familia a fost îndemnată să meargă acasă, deoarece medicii considerau că micuța Anais nu este în situația de a fi internată.

Mama ei a povestit că micuța a făcut febră de 40 peste noapte, plângea foarte tare și avea grețuri.

„A început să aibă o febră până la aproape 39. Peste noapte a făcut febră de 40… Plângea mai tare, a început să vomite.

A început să fie tot mai rău. În cabinet mi-au spus că nu este caz de urgenţă. La febră de 40 nu e caz de urgenţă? Nu e caz de internare?”, a spus mama copilei.

Decizia cadrelor medicale a venit ca urmare a diagnosticului pe care i l-au pus copilei care și-a pierdut viața. Conform specialiștilor de la Spitalul de Urgență din Baia Mare, febra ridicată și starea de rău a bebelușului erau ca urmare a diagnosticului de roșu în gât.

„Roşu în gât şi puteţi pleca acasă!”, a mai povestit mama micuței.

După ce a fost trimisă acasă cu micuța, femeia a declarat că starea ei a fost din ce în ce mai rea, motiv pentru care a decis să mai ceară un sfat și a ajuns în cabinetul medicului de familie, care a spus că bebelușul are bronșită.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În acel moment i s-a recomandat un tratament injectabil, dar cu posibile reacții adverse, iar mama micuței a refuzat și bebelușului i s-au prescris mai multe pastile.

„Fata spre seară a fost tot mai rău. N-a mai mâncat, n-a mai băut. Respira mai greu. Am zis: Hai, că încerc la medicul de familie!”, a adăugat mama.

Citește și: „Nu mai aveam unde să fug.” Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe

Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit
Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit[Sursa foto: wowbiz]

Ce a mai spus mama micuței despre această situație

Din păcate, după ce au fost la doi medici și a primit două diagnostice greșite, ziua următoare, micuța Anais a fost găsită de tatăl ei fără suflare.

În urma autopsiei, medicul legist a concluzionat faptul că Anais, la doar opt luni, a decedat din cauza faptului să suferea de pneumonie, nefiind tratată atunci când trebuia

„Nu se face aşa ceva părinţilor... Nu ieşiţi din spital dacă copilul dumneavoastră nu are măcar două zâmbete. E primul meu copil... să-l pierd în halul ăsta...”, a concluzionat, cu lacrimi în ochi, mama copilei decedate.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În urma evenimentului tragic, medicul de familie nu a spus nimic în legătură cu acest subiect, dar un specialist de la Spitalul de Urgență din Baia Mare a avut o reacție care a stârnit revolta părinților.

Doctorul a declarat că numărul mare de copii care ajung în spital este cel care îi face să mai scape, uneori, situația de sub control.

„Dacă vin 100 de copii la UPU, nu poţi să-i internezi pe toţi. Sunt situații când lucrurile scapă de sub control”, a spus un medic de la Spitalul de Urgență din Baia Mare.

Din cauza faptului că în urmă cu o săptămână, în același spital, un alt copil a murit în condiții suspecte, conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit
Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit[Sursa foto: pexels]

Citește și: „Din punctul meu de vedere, nu a dispărut.” Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Încearcă să îl denigreze.” Iancu Sterp nu vrea să mai intre în ring la următorul meci RXF! Antrenorul tânărului a dezvăluit toate detaliile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies