Ai rămas în pană de idei pentru cadoul de Crăciun al soțului? Noi îți oferim câteva ponturi

Ai rămas în pană de idei pentru cadoul de Crăciun al soțului? Noi îți oferim câteva ponturi
Ai rămas în pană de idei pentru cadoul de Crăciun al soțului? Noi îți oferim câteva ponturi

Să primești cadouri este întotdeauna o mare plăcere.

Sunt persoane care adoră să facă diverse cadouri, la fel cum există oameni pentru care primirea unui dar este motiv de mare bucurie. Domnii, în special, sunt cei care susțin răspicat că nu au nevoie de daruri sau ”Nu am nevoie de nimic, te iubesc foarte mult și fără nici un cadou!”. Chiar și așa, nu poți lăsa acest Crăciun să treacă neobservat, fără un dar pentru soțul tău sub brad.

 

Prin urmare, gândește-te ce și-ar dori soțul tau de Crăciun. În mod evident nu o mașină de lux sau un iaht, dar nici o felicitare, dat fiind că bărbații sunt indiferenți la acestea. Ideile cu privire la darul de Crăciun pentru soțul tău vor veni de la sine dacă acorzi mai multă atenție hobby-urilor și lucrurilor care îl ajută pe acesta să se relaxeze.

Ai grijă la accesoriile mult prea personale

Ar fi bine ca de acest an să renunți la produsele de igienă, cum ar fi periuțele de dinți, aparatul de ras sau un razor electric. Însă, dacă ești în continuare în lipsă de idei ai putea să îi oferi un accesoriu de toaletă deosebit: o geantă de cosmetice din piele sau un set de bărbierit premium, mai scump, cu care să se mândrească. Cea din urmă idee se potrivește bărbaților trecuți de 40 de ani, mai înstăriți, care au prins gustul produselor premium și al eleganței.

 

De asemenea, nu este indicat să îi oferi obiecte sau accesorii pe care acesta nu le poartă în mod uzual. Prudență maximă și în cazul lenjeriei intime și a ciorapilor, exceptând cazul în care acestea sunt amuzante sau foarte elegante.

Ce înseamnă un cadou inutil pentru bărbați?

Nimic nu este mai rău decât un dar inutil. Astfel, sub nicio formă nu trebuie să îi oferi un ursuleț de pluș sau felicitări parfumate! Tot aici mai sunt incluse și obiectele decorative pentru casă, cum ar fi vazele, veiozele, ramele foto sau șervetele.

Ce își doresc bărbații de Crăciun, dar nu au curaj să mărturisească?

Dacă ai de gând să îi oferi un dar pe care să îl așeze în biroul de acasă sau de la locul de muncă, ideal a fi să aibă o anumită utilitate. Totuși, te poți lega și de pasiunile lui sau chiar de vicii. Da, sună ciudat, însă dacă preferă să fumeze trabucuri, atunci un set pentru acesta este de real folos. Dacă preferă să bea un whisky single malț de calitate ar fi indicat să optezi pentru un set de accesorii, care să în ajute să se bucure de faimoasa licoare.

 

O altă idee este un portofel din piele, de calitate premium. Acesta trebuie să fie încăpător, elegant, iar din punct de vedere al simbolisticii înseamnă un nou început. În plus, dacă este și foarte atent la felul în care arată, îi poți adăuga un abonament la sală sau la piscină, ori o ședință la spa în cuplu.

 

Pentru soțul pasionat de orice înseamnă tehnologie, un gadget poate fi un dar minunat de Crăciun. Bărbații iubesc în special gadgeturile ușor de folosit, dar care să îl ajute în activitățile rutiniere.

 

Dacă este pasionat de mixologie și a devenit un maestru al cocktailurilor, ce poate fi mai potrivit decât un set de accesorii comandat de la FineBar - Magazin de bauturi alcoolice. O bună idee poate fi un glob pământesc, ce poate fi umplut cu whiskey de cea mai bună calitate.

 

Sunt și bărbați interesați de educație, care sunt precum șoarecii de bibliotecă. O carte nu se demodează niciodată, iar pentru că perioada sărbătorilor este mai liniștită, vor avea timp să citească o carte bună. Alege cărți de aventură și suspans celebre sau cărți din domeniul science fiction.

 

Dacă este mai mereu pe drumuri și nu-și vede viața fără mașină, un bun cadou de Crăciun poate fi să îi oferi diverse gadgeturi pentru automobil. Astfel, îi vei face călătoriile cu mașina mai confortabile.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies