Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a scăpa de kilogramele în plus. Specialiștii te sfătuiesc să faci acest lucru

 Specialiștii te sfătuiesc să faci acest lucru
Specialiștii te sfătuiesc să faci acest lucru

Nu este un secret că multe femei își doresc să slăbească și să ajungă la silueta mult visată. Cu toate acestea, puține dintre ele știu că aliatul împotriva kilogramelor în plus este chiar cafeaua.

Cafeaua este un real ajutor, atunci când vreți să scăpați de kilogramele în plus, asta doar dacă are un ingredient secret. Iată cum trebuie preparată pentru a ajunge la silueta dorită!

Citește și: Rețetă de Bombă pentru ciocolata caldă. Una dintre cele mai căutate rețete!

Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a slăbi

Cafeaua este una dintre cele mai gustoase băuturi din lume, iar în fiecare zi se beau aproximativ 2,25 miliarde de cești, în toată lumea. Cu toate acestea. nu mulți știu că această licoare ajută la eliminarea kilogramelor nedorite.

Specialiștii recomandă să renunțăm la zahărul din cafea, iar în acest mod, băutura va avea mai puține calorii. Pentru persoanele care își doresc să slăbească rețeta este una diferită.

Dacă vă doriți să eliminați câteva kilograme trebuie să adăugați un ingredient care va face minuni, mai exact, o jumătate de linguriță de scorțișoară.

Ingredientul va stimula metabolismul și va accelera procesul de pierdere în greutate. Dacă vă doriți, pe lângă scorțișoară puteți adăuga o linguriță de cocos.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Experții au menționat că nu trebuie consumată mai mult de o linguriță de scorțișoară pe zi, iar acest ingredient nu este recomandat persoanelor cu ulcer gastric, pancreatită și hipertensiune arterială.

Citește și: Tortul tradițional buștean de Crăciun, cunoscut și ca Yule Log

Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a scăpa de kilogramele în plus
Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a scăpa de kilogramele în plus[Sursa foto: Pexels.com]

Cum prepari cea mai bună cafea

Cafeaua este consumată de oamenii din întreaga lume, deoarece este una dintre cele mai gustoase băuturi.

Mulți oameni nu își pot începe ziua dacă nu servesc această băutură, dar din păcate, nu multe gospodine știu să o prepare foarte bine.

Andrei Ianoși, specialist în cafea. a spus că una dintre cele mai utilizate metode pentru a obține o ceașcă de cafea delicioasă, este aparatul de cafea turnabil.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

,,Una dintre cele mai utilizate metode pentru a obține o ceașcă de cafea delicioasă, aromată și complexă este aparatul de cafea turnabil. Dacă folosiți un filtru V60 pentru a prepara cafeaua trebuie să țineți cont de câteva aspecte foarte importante și anume: dimensiunea cafelei (gradul de măcinare), temperatura apei, filtrul folosit și raportul cafea/apă. Dacă nu aveți acasă o râșniță electrică, atunci când cumpărați boabele de cafea, rugați barista să vă ajute să le râșnească special pentru V60 sau Chemex.

De obicei timpul pentru a prepara cu cană de cafea cu ajutorul acestei metode este între trei, patru minute. Rezultatul, o cafea aromată, echilibrată și delicată!”, a explicat Andrei Ianoși, specialistul în cafea.

Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a scăpa de kilogramele în plus
Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a scăpa de kilogramele în plus[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Rețetă de Brioșe cu nuci și miere. Perfecte pentru masa de Crăciun!

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețeta de Paste carbonara a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Un preparat Italian pe placul tuturor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies