Ținuta perfectă de Crăciun în funcție de zodie

Ținuta perfectă de Crăciun în funcție de zodie
Ținuta perfectă de Crăciun în funcție de zodie

Aflați care sunt ținutele potrivite în noaptea de Crăciun în funcție de vibrația fiecărei zodii.

Seara de Crăciun și cea de Revelio n reprezintă unele dintre cele mai importante evenimente din an, fiind seri festive în cadrul cărora, fiecare dintre noi este cuprins de o energie aparte. Această energie este dată și de cum am petrecut anul care urmează să treacă, dar și de așteptarea unui nou an cu noi începuturi și sentimente, persoane și întâmplări care urmează să vină către noi.

De aceea, este foarte important să atragem o vibrație pozitivă în aceste nopți și să folosim toate mijloacele pe care le avem la dispoziție, astfel încât să ne simțim bine.

Ținuta perfectă de Crăciun în funcție de zodie[Sursa foto: pexels]

O modalitate prin intermediul căreia putem să atragem energii pozitive și să fim învăluite de o stare de bine este și alegerea ținutei pe care o vom purta în cadrul acestor evenimente.

În cadrul emisiunii WOWzodiac, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Sonia Trifan și Jasmine au vorbit despre cum atragem energiile pozitive prin intermediul ținutelor și ne-au oferit câteva sfaturi referitoare la alegerea ținutei din seara de Crăciun și Revelion.

Citește și: Totul despre destin. „Ni-l alegem din viața anterioară, este un dar ”

Cum atragi energiile pozitive prin intermediul ținutei

Citește și: Cătălin Botezatu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Ţinute pentru un Crăciun şic

Cum atragi energiile pozitive prin intermediul ținutei

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cele două prietene au vorbit despre cât de important este ca în cadrul acestor zile importante să ai o îmbrăcăminte festivă, chiar dacă stai acasă.

În primul rând, contează foarte mult în ce loc petrecem evenimentul. Dacă îl petrecem acasă, atunci ne îmbrăcăm cum simțim noi. Dacă ne simțim foarte festivi și am aranjat casa într-un anume fel, atunci ar fi păcat să fim îmbrăcați și noi într-un trening sau într-un tricou. Ne scoatem frumos din șifonier cea mai frumoasă rochie pe care o avem și o purtăm cu drag.Aceste

sărbători, Crăciunul, Revelionul, Paștele, sunt sărbători foarte importante atât din punct de vedere religios, spiritual, dar în același timp, importante și pentru noi sufletește .”, a explicat Sonia.

 De asemenea, le recomandă doamnelor și domnișoarelor să opteze pentru obiecte vestimentare pe care să le integreze ulterior și în cadrul altor ținute.

Ce culori se poartă în seara de Crăciun și de Revelion

 „ O rochie pe care o cumperi pentru un astfel de eveniment trebuie să știi să o integrezi în foarte multe alte ținute și să o porți de foarte multe ori pentru că o rochie este păcat să

o porți doar o singură dată .”, a spus blondina.

Totodată, prin intermediul ținutei pe care o alegem, putem să ne oferim nouă o vibrație pozitivă, dar și să le asigurăm celor din jurul nostru un sentiment de bună dispoziție.

Când avem ocazia, este foarte important să ne îmbrăcăm frumos, să arătăm frumos, să inspirăm frumos, bun și cald pentru că așa ne și încărcăm noi, dar și lumea din jurul nostru se simte relaxată și festivă.Chiar

dacă organizezi la tine acasă un Crăciun, din punctul meu de vedere cred că fiecare om ar trebui să vină cu o ținută frumoasă și drăguță .”, a precizat Jasmine.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ce culori se poartă în seara de Crăciun și de Revelion

Citește și: Cum să scazi o măsură la haine până la Crăciun! Dieta cu ajutorul căreia vei îmbracă rochia perfectă

Ținuta perfectă de Crăciun în funcție de zodie[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistei în domeniu, de Crăciun ar fi bine să optăm pentru nuanțe din paleta de culori specifice sărbătorilor de iarnă. Astfel putem să ne îmbrăcăm în roșu, verde, auriu, argintiu sau negru cu argintiu.

Ne îmbrăcăm cu ce ne place în primul rând, dar și cu culori specifice acestei sărbători. Putem să purtăm și un pantalon frumos din paiete și cu o cămașă frumoasă sau o rochie, depinde ce ne place. ”, a explicat creatoarea de modă.

De asemenea, se spune că dacă purtăm roșu în noaptea dintre ani, vom atrage dragostea în Anul Nou care urmează, iar dacă purtăm violet, câștigurile financiare vor fi de partea noastră.

Așa cum petrecem noaptea dintre ani, așa o să petrecem tot anul. Ar fi păcat să ne găsească tot anul ciufulite și în pijamale. Așa cum întâmpini Noul An, așa îl ai .”, a precizat blondina.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să fii elegantă cu blugi. 4 combinații vestimentare care vor atrage toate privirile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies