„Momentan nu am primit.” Ioana Tufaru așteaptă ajutor din partea lui Gigi Becali. Cum se pregătește fiica Andei Călugăreanu pentru sărbătorile de iarnă

„Momentan nu am primit.” Ioana Tufaru așteaptă ajutor din partea lui Gigi Becali. Cum se pregătește fiica Andei Călugăreanu pentru sărbătorile de iarnă
„Momentan nu am primit.” Ioana Tufaru așteaptă ajutor din partea lui Gigi Becali. Cum se pregătește fiica Andei Călugăreanu pentru sărbătorile de iarnă

Ioana Tufaru urmează să petreacă sărbătorile de iarnă în familie, alături de soțul și de copil ei. Cu toate că ea nu are o situație financiară bună, ea speră să aibă loc un miracol de Crăciun.

Fiica Andrei Călugăreanu speră să primească un ajutor din partea lui Gigi Becali, deoarece, după spusele ei, a mai primit și în trecut.

Citește și: Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru așteaptă și anul acesta cadoul de la Gigi Becali

Ioana Tufaru se pregătește pentru sărbătorile de iarnă. Ea nu are de gând să plece de acasă, deoarece acolo se simte cel mai bine, alături de familia sa.

Ea a declarat că de Crăciun va găti sarmale, salată de boeuf, ouă umplute, iar de Revelion la fel, doar că pe lângă toate aceste preparate va pregăti și faimoasa piftie.

„De Crăciun voi face niște sarmale, salată de boeuf, ouă umplute, iar de Revelion la fel doar că pe lângă toate astea fac si piftie.

Cu siguranță și Ionuț mă va ajuta. De sărbători vom sta acasă doar noi, atât de Crăciun cât și de Revelion, nu ne place să plecăm nicăieri și preferăm să stăm acasă și să ne uităm la televizor. Lui Luca ii plac colindele și a învățat vreo două, deci vom merge prin bloc la colindat, pe la vecini. Sunt sigură că va fi frumos, pentru că ne place tare mult această perioadă din an ”,
a spus Ioana Tufaru, pentru FANATIK.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ioana Tufaru așteaptă ajutor din partea lui Gigi Becali
Ioana Tufaru așteaptă ajutor din partea lui Gigi Becali[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Credeai că Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă? Ei bine, o să rămâi fără cuvinte! Imagini exclusive din casa pe care Gigi Becali i-a dăruit-o femeii!

Ce a mai declarat Ioana Tufaru, despre ceea ce își dorește de Crăciun

În această perioadă toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură pe Moș Crăciun, iar Ioana Tufaru îl așteaptă și ea. Atunci când vine vorba despre ea, Moșul este Gigi Becali, care, conform spuselor sale, i-a oferit un ajutor de fiecare dată în această perioadă a anului.

„Eu să primesc un cadou de la Moș?! Sincer, nu știu ce mi-aș dori, nu m-am gândit la ceva anume, poate fi orice. Momentan nu am primit, dar sunt sigură că urmează să ne dea ceva, așa cum face în fiecare an”, a mărturisit Ioana, care se așteaptă ca Gigi Becali să își păstreze obiceiul și să îi facă sărbătorile mai frumoase și mai ușoare, pentru că aceasta spune că nu stă deloc bine la capitolul financiar”, a mai adăugat fiica Andrei Călugăreanu.

Ioana Tufaru așteaptă ajutor din partea lui Gigi Becali
Ioana Tufaru așteaptă ajutor din partea lui Gigi Becali[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citește și: “Mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng.” Câți bani câștigă lunar Ioana Tufaru

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ioana Tufaru, inconștiență totală. În plină pandemie, și-a dus fiul la...

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies