„Mi-a lăsat ceva traume.” Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară
Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară

Andreea Antonescu a devenit mamă în urmă cu câteva zile. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, iar în momentul actual vedeta este în culmea fericirii.

Artista nu a pierdut timpul și le-a arătat-o urmăritorilor săi pe micuța ei, iar reacțiile acestora nu au întârziat să apară.

Citește și: „Ce a determinat să îmi crească tensiunea la 18.” Ce a pățit Andreea Antonescu, la puțin timp, după ce a adus adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a sa

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut

Vedeta le-a spus fanilor care sunt diferențele dintre nașterea de acum și prima dată când a devenit mamă. În momentul actual, după ce a adus-o pe micuță acasă, vedeta și-a dorit să discute cu cei care o urmăresc în mediul online despre alăptare.

Andreea Antonescu a mărturisit că folosește o pompă pentru a extrage laptele matern, de data aceasta, fiindcă a fost a doua sarcină, vedeta a știut să își achiziționeze cele necesare și să se pregătească mai bine pentru venirea pe lume a celei mici, spre deosebire cu prima dată când a născut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Schimbări radicale în viața Andreei Antonescu. Ce decizie a luat vedeta cu privire la sarcină?

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară
Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Ce le-a spus vedeta fanilor săi

Andreea Antonescu le-a mai spus fanilor ei că bebelușul este foarte cuminte momentan, lucru care îi aduce foarte multă fericire solistei.

Vedeta este foarte fericită în momentul actual și se bucură, deoarece are două fetițe pe care le iubește mai mult decât orice și le va oferi cea mai frumoasă educație.

„Bebelina e bine. Am un copil cuminte, cel puțin deocamdată. Odată cu venirea acasă, am și început să folosesc din produsele pe care le-am achiziționat și sunt foarte mulțumită. De data aceasta, la a doua sarcină, am știut exact ce îmi trebuie, doar că între timp produsele s-au schimbat față de cele pe care le luasem pentru Sienna.

Primul produs de care sunt foarte mulțumită este această pompă. Am început să o folosesc și dă rezultate și la mine. Și nu că dă pompa rezultate de azi, ci de azi a început lactația la mine. Am avut una și pe vremea Siennei și îmi amintesc că aceea mi-a lăsat ceva traume, tocmai de asta, amintindu-mi de procesul alăptării, recunosc, nu am fost cea mai încântată persoană de pe fața pământului, dar folosind-o mi-a fost foarte ușor”
,
a dezvăluit Andreea Antonescu pe Instagram.

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară
Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Antonescu iubește din nou: „Îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies