„Nu așa cadouri se fac de Crăciun.” Cum a reacționat Vlăduța Lupău, atunci când a auzit ce își dorește soțul său de Crăciun

„Nu așa cadouri se fac de Crăciun.” Cum a reacționat Vlăduța Lupău, atunci când a auzit ce își dorește soțul său de Crăciun
„Nu așa cadouri se fac de Crăciun.” Cum a reacționat Vlăduța Lupău, atunci când a auzit ce își dorește soțul său de Crăciun

În urmă cu o zi, Cristiano Ronaldo a primit de la partenera sa un bolind de lux, iar mașina este cu adevărat o bijuterie, care se pare că a stârnit discuții în relația Vlăduței Lupău cu Adi Rus.

Iată care a fost reacția Vlăduței Lupău, când a auzit ce își dorește soțul ei de Crăciun.

Citește și: Ce imagini a postat Vlăduța Lupău cu fiul ei, Iair. Artista, primul Crăciun alături de micuț

Care a fost reacția Vlăduței Lupău, când a auzit ce își dorește Adi Rus de Crăciun

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt foarte activi pe rețelele de socializare și de-a lungul timpului au reușit să aibă alături de ei o comunitate foarte mare de persoane care le sunt

alături și îi susțin la fiecare pas.

Exact așa s-a întâmplat și de această dată, în momentul în care Adi Rus foarte încântat de mașina primită cadou de Cristiano Ronaldo de la partenera sa.

Cei doi îndrăgostiți și-au petrecut sărbătorile în familie, iar cel mai frumos cadou a fost liniștea și fericirea celor dragi, după cum a spus artista într-o postare distribuită pe rețelele de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu o zi în urmă, Cristiano Ronaldo a primit de Crăciun un bolid de lux de la cea pe care o iubește. Georgina Rodriguez a publicat un videoclip în care a surprins reacția fotbalistului, dar și momentul în care pune o fundiță roșie pe bolid.

Fotografiile cu mașina au devenit virale și se pare că a adus mai multe discuții între artistă și Adi Rus. Se pare că și bărbatul și-ar fi dorit un asemenea cadou de la partenera sa cu ocazia sărbătorilor.

Citește și: Vlăduța Lupău a izbucnit în lacrimi. Soțul său i-a trimis fotografii emoționante cu micuțul Iair

Ce a distribuit Adi Rus pe rețelele de socializare

Adi Rus a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie cu bolidul de lux pe care l-a primit fotbalistul, iar ulterior, artista a menționat, într-o altă postare, că este mai dificil să primească astfel de cadouri.

Pe lângă aceste aspecte, Adi Rus iubește mașinile, căci în urmă cu un an, acesta i-a făcut cadou Vlăduței Lupău cadou un bolid de lux.

Este vorba despre o mașină roșie, care valorează zeci de mii de euro.

„Nu așa cadouri se fac de Crăciun”, a scris artista, într-o postare distribuită pe Instagram.

î

Citește și: “Am plecat departe!” Vlăduța Lupău și-a luat în brațe băiețelul pentru ultima oară, înainte de a pleca de acasă



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce imagini a postat Vlăduța Lupău cu fiul ei, Iair. Artista, primul Crăciun alături de micuț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies